Investeer in de Spaanse zon!

Nieuwsbericht

Investeer in de Spaanse zon!

Het is de derde maandag van januari en dat betekent: Blue Monday. Dit schijnt de meest deprimerende dag van het jaar te zijn. Niet als het aan ons ligt! Investeer in uw eigen appartement aan de Spaanse kust en breng de wintermaanden door in de Spaanse zon. Deze projecten liggen in de toeristisch geliefde gebieden Manilva en Salou en hebben aantrekkelijke eigen gebruik mogelijkheden.

Bekijk hieronder onze Spaanse projecten en neem contact op met één van onze vastgoedadviseurs om te ontdekken welke investering het beste bij u past!

Maak van Blue Monday een zonnige dag!

Terrazas Costa del Sol

De Spaanse Costa del Sol is een nationaal en internationaal geliefde vakantiebestemming. De lange zonnige dagen, spectaculaire stranden en uitmuntende Andalusische keuken zijn zeer aantrekkelijk. De regio is bekend om haar warme zomer en milde winter en lokt met meer dan 300 zonnige dagen per jaar talrijke toeristen uit heel Europa.

Terrazas Costa del Sol is gelegen op 10 minuten van het charmante Sotogrande met een traditionele vissershaven. 40 minuten vanaf het appartement liggen Gibraltar en Marbella met eindeloze zandstranden.

Bekijk Terrazas                    Neem contact op

Maak van Blue Monday een zonnige dag!

Pierre & Vacances Salou

Pierre & Vacances Salou is gevestigd aan de mooie Costa Dorada, ofwel Gouden Kust. De Spaanse badplaats staat bekend om zijn natuurlijke schoonheid, ligt vlakbij het stadscentrum en op slechts 700 meter van het strand. Hierdoor is Pierre & Vacances Salou de perfecte locatie om te genieten van alles wat Salou te bieden heeft.

De residence beschikt in totaal over 108 appartementen. Deze zijn in 2009 gebouwd en voldoen volledig aan de hedendaagse vraag naar comfort en luxe. Verder kan het appartement gebruikt worden als tweede woning nadat de volledige contractduur afgelopen is.

Bekijk Salou                    Neem contact op