Verkoopdag Park Eifel - 20 mei 2023

Investeren op Center Parcs Park Eifel

  • 120 nieuwbouw cottages voor 2 tot 4 personen op eigen grond
  • Geïndexeerde huuropbrengst van 4,5% van de netto-koopprijs
  • Of 3% netto rendement (vast) + een parkomzet gerelateerd deel (variabel)
Afbeelding
Eifel

Verkoopdag Park Eifel - 20 mei 2023

Op zaterdag 20 mei a.s. kunt op Center Parcs Park Eifel terecht voor meer informatie over de bestaande en nieuw te bouwen cottages. De werkzaamheden op Center Parcs Park Eifel zijn begin november 2022 gestart. De datum van de heropening staat inmiddels vast. Eind mei, de vrijdag voor Pinksteren.

De gasten zullen dan weer worden verwelkomd. De eerste dagen zijn zelfs al volgeboekt. Een zeer koude decembermaand en een natte januari, hebben enige druk gezet op de planning maar door de inzet van alle betrokkenen liggen de werkzaamheden nog steeds keurig op schema. Iedere dag weer is de vooruitgang zichtbaar!

Wij nodigen u op zaterdag 20 mei a.s. van 11.00 - 15.30 uur dan ook van harte uit om samen met ons het park, de vernieuwde centrale faciliteiten en een aantal (nieuwbouw) cottages te bezichtigen. Wilt u langskomen in Duitsland dan ontmoeten wij u graag op het park (Am Kurberg, 56767 Gunderath). Bent u niet in de gelegenheid om naar Duitsland te komen? Plan dan een digitale afspraak in met één van onze vastgoedadviseurs.

20 t/m 20
mei
11.00 tot 15.30 uur
Gunderath

2. Vul hier uw gegevens in