Vakantiehuisje als investering

Neem deel aan het succes van Center Parcs

 • Al meer dan 50 jaar een sterk merk
 • Bewezen succesvolle investeringsformule
 • Langlopende huurcontracten
 • Geen zorgen om beheer en onderhoud
 • Een tastbare investering
Afbeelding
Investeren met gegarandeerde huurinkomsten
vrouw met kind

Vakantiehuis kopen in België

Heeft u al eens overwogen om een vakantiehuis te kopen in België als investering? Het brengt enorm veel voordelen met zich mee wanneer u besluit een vakantiehuis te kopen in België. Het voornaamste voordeel, is dat u met een vakantiehuisje als investering gegarandeerd bent van veiligheid en zekerheid. Daarnaast is het natuurlijk ook een enorm leuke investering om een vakantiehuis te kopen in België.

Kerntaken en cijfers

Vastgoedontwikkeling

 • Ontwerp en bouw van vakantiewoningen en toeristische parken
 • 52% verkoop aan particuliere beleggers
 • 48% verkoop aan institutionele beleggers

Toeristische sector

 • Exploitatie van woningen en resorts op basis van huur- of beheerovereenkomst
 • 43% verkoop van vakanties aan Franse gasten
 • 57% verkoop van vakanties aan Internationale gasten
12.200
medewerkers bedienen bijna
8 miljoen klanten
283
locaties
44.500 cottages, appartementen en woningen aan zee, in de bergen en op het platteland 57% in Frankrijk
43% in overige landen 53% heeft een eco-label of andere milieucertificering

Ga voor zekerheid en kies ervoor om een vakantiehuis te kopen in België als investering

Wanneer u uw geld gaat investeren, is het logisch dat u hiervoor een goed rendement op wilt ontvangen. Deze kans is er op de aandelenmarkt, maar tegelijkertijd zitten hier ook grote risico’s aan vast. Dat terwijl het ook mogelijk is om een goed rendement te ontvangen, terwijl u wél verzekerd bent van een vaste waardestijging van uw investering. Door een vakantiehuis in België te kopen bij Center Parcs Vastgoed, bent u er namelijk altijd zeker van dat u huurinkomsten ontvangt.

Met een vakantiehuisje als investering wordt u volledig ontzorgd

Nóg meer redenen nodig waarom het een goed idee is om te investeren in een vakantiewoning? Wanneer u kiest voor een vakantiehuisje van Center Parcs in heel Europa als investering, wordt u hierbij volledig ontzorgd. Dit houdt in dat wij zowel de uitbating als het onderhoud van de vakantiewoning verzorgen. U ontvangt dus altijd uw huurinkomsten, ongeacht of uw cottage verhuurd werd of Zo heeft u totaal geen zorgen, terwijl u wél profiteert van een goed rendement.

Ontdek wat investeren in een vakantiehuisje u kan opleveren

Niet alleen ná de aankoop, maar ook tijdens het kopen van een vakantiehuis in België, Duitsland of bijvoorbeeld Frankrijk, ontzorgen we u zoveel mogelijk. Zo ontvangt u professionele begeleiding gedurende het hele aankoopproces. Ons team staat zeven dagen per week voor u klaar. We nodigen u uit op ons kantoor, op locatie of bij u thuis. Maak een afspraak via +32 (0)11 61 63 00 en kom langs! Heeft u nog andere vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Ook daarvoor zijn wij te bereiken via bovenstaand nummer.