Een bewezen succesformule

Waarom investeren bij Center Parcs Vastgoed?

Vaste huuropbrengst

Center Parcs biedt u als eigenaar gegarandeerde en geïndexeerde inkomsten uit verhuur.

Duurzame investering

Center Parcs gaat verstandig om met energie. En een laag stroomverbruik vermindert voor u de financiële lasten.

Een sterk merk

Al 50 jaar ontwerpt, bouwt en beheert Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs duurzame toeristische parken.

vrouw met kind

Vakantiehuisje als investering

Heeft u al eens overwogen om een vakantiehuisje te kopen als investering? Het brengt enorm veel voordelen met zich mee wanneer u besluit een vakantiehuis te kopen in de Ardennen in België. Het voornaamste voordeel, is dat u met een vakantiehuisje als investering gegarandeerd bent van veiligheid en zekerheid. Daarnaast is het natuurlijk ook een enorm leuke investering om een vakantiehuis te kopen in de Ardennen in België.

Ga voor zekerheid, kies voor een vakantiehuisje als investering

Wanneer u uw geld gaat investeren, is het logisch dat u hiervoor een goed rendement op wilt ontvangen. Deze kans is er op de aandelenmarkt, maar tegelijkertijd zitten hier ook grote risico’s aan vast. Dat terwijl het ook mogelijk is om een goed rendement te ontvangen, terwijl u wél verzekerd bent van een vaste waardestijging van uw investering. Door een vakantiehuis in de Ardennen in België te kopen bij Center Parcs Vastgoed, bent u er namelijk altijd zeker van dat u huurinkomsten ontvangt.

Zekerheid

Center Parcs keert u gegarandeerd een vaste huuropbrengst uit. Wat de bezettingsgraad ook is, ieder kwartaal ontvangt u de opbrengst van uw cottage. Na aankoop komen er geen extra kosten bij voor water, elektra, onderhoud, schade en verzekeringen.  

Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs beheert en onderhoudt uw accommodatie. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken. Als eigenaar gaat u een meerjarig contract aan met Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs. Zo heeft u geen omkijken naar uw recreatiewoning, maar wel zekerheid op de langere termijn. 

LEES MEER OVER ZEKERHEID

Veiligheid

Uw recreatiewoning is een zorgeloos bezit. Vanaf het oriëntatiemoment tot en met uw aankoop begeleiden wij u persoonlijk. Investeren in vastgoed betekent genieten van fiscaal voordeel. Word daarom veilig eigenaar van een beleggingspand via Center Parcs Vastgoed.

We werken samen met zeer gerenommeerde partijen op fiscaal en financieel gebied, die wij graag betrekken in het aankoopproces. Wij garanderen u hierdoor 100% kwaliteit en efficiëntie. De woning blijft uw eigendom, u ontvangt een aantrekkelijk rendement uit gegarandeerde huurinkomsten en u hebt er zelf geen omkijken naar.

Lees meer over veiligheid

Met een vakantiehuisje als investering wordt u volledig ontzorgd

Nóg meer redenen nodig waarom het een goed idee is om te investeren in een vakantiewoning? Wanneer u kiest voor een vakantiehuisje van Center Parcs als investering, wordt u hierbij ontzorgd. Dit houdt in dat wij zowel de exploitatie als het onderhoud van de vakantiewoning verzorgen. Ook het leegstandsrisico nemen we volledig op ons. Zo heeft u totaal geen zorgen, terwijl u wél profiteert van een goed rendement.

Ontdek wat investeren in een vakantiehuisje u kan opleveren

Niet alleen ná de aankoop, maar ook tijdens het kopen van een vakantiehuis in de Ardennen in België, ontzorgen we u zoveel mogelijk. Zo ontvangt u professionele begeleiding gedurende het hele aankoopproces. Hiervoor nodigen we u uit op ons kantoor in Goes. Maak een afspraak via +32 (0)11 61 63 00 en kom langs! Heeft u nog andere vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Ook daarvoor zijn wij te bereiken via bovenstaand nummer.