Ontdek de voordelen van een financiering!

vakantiehuis

Financiering vakantiewoning

Wilt u door middel van financiering investeren in een vakantiewoning? Dan is Center Parcs Vastgoed de partij die u zoekt. Met professionele ondersteuning, zorgen wij er op een veilige en betrouwbare manier voor dat u alles uit uw geld kunt halen. Beleg in een Europees vakantiepark en geniet van de prachtige omgeving, terwijl u recht heeft op een vast rendement.

Kerntaken en cijfers

Vastgoedontwikkeling

  • Ontwerp en bouw van vakantiewoningen en toeristische parken
  • 52% verkoop aan particuliere beleggers
  • 48% verkoop aan institutionele beleggers

Toeristische sector

  • Exploitatie van woningen en resorts op basis van huur- of beheerovereenkomst
  • 43% verkoop van vakanties aan Franse gasten
  • 57% verkoop van vakanties aan Internationale gasten
12.200
medewerkers bedienen bijna
8 miljoen klanten
283
locaties
44.500 cottages, appartementen en woningen aan zee, in de bergen en op het platteland 57% in Frankrijk
43% in overige landen 53% heeft een eco-label of andere milieucertificering

De financiering van een vakantiewoning is de ideale investering!

U wilt uw vermogen op een juiste manier investeren zodat u er zoveel mogelijk profijt van heeft. Heeft u er wel eens over nagedacht om te kiezen voor een financiering van een vakantiewoning? Op deze manier krijgt u periodiek een bedrag uitbetaald, gewonnen uit de huur van de vakantiewoning waarin u investeert. Doordat u een vast bedrag krijgt, maakt het niet uit of de recreatiewoning bezet is of niet. Op die manier weet u altijd waar u aan toe bent en krijgt u waar voor uw geld.

In welk park wilt u investeren?

Wanneer u ervoor kiest om uw financiering aan te wenden bij het investeren in een vakantiewoning, kunt u alle kanten op. Heeft u liever een huisje midden in de ongerepte natuur van Duitsland of ziet u de lavendelvelden in Frankrijk al helemaal voor u? Wat uw keuze ook is, dankzij uw financiering van een vakantiewoning krijgt u altijd een vast rendement, de beste begeleiding en een langjarig huurcontract voor de beste zekerheid.

Hoe vaak gaat u bij uw investering op bezoek?

Wilt u zelf gebruikmaken van uw investeringen? Wanneer u zelf uw vakantiewoning wilt bezoeken, heeft u recht op 3% variabele huur (inclusief een percentage van de totale huuromzet), plus 100% een ontspannen gevoel. Ziet u zich al met uw partner voor uw eigen vakantiewoning zitten? Of is de financiering van de vakantiewoning enkel als belegging? Dan krijgt u zelfs 4,5% van de huur. Bel +32 (0) 11 61 63 00 als u vragen heeft, neem contact op of vraag een portfolio aan. Ga voor het maximale!