Ontdek de voordelen van een financiering!

vakantiehuis

Financiering van een vakantiewoning

Wilt u door middel van financiering investeren in een vakantiewoning? Dan is Center Parcs Vastgoed de partij die u zoekt. Met professionele ondersteuning, zorgen wij er op een veilige en betrouwbare manier voor dat u alles uit uw geld kunt halen. Investeer in een Europees vakantiepark en geniet van de prachtige omgeving, terwijl u recht heeft op een vast rendement.

Kerntaken en cijfers

Vastgoedontwikkeling

  • Ontwerp en bouw van vakantiewoningen en toeristische parken
  • 52% verkoop aan particuliere beleggers
  • 48% verkoop aan institutionele beleggers

Toeristische sector

  • Exploitatie van woningen en resorts op basis van huur- of beheerovereenkomst
  • 43% verkoop van vakanties aan Franse gasten
  • 57% verkoop van vakanties aan Internationale gasten
12.200
medewerkers bedienen bijna
8 miljoen klanten
283
locaties
44.500 cottages, appartementen en woningen aan zee, in de bergen en op het platteland 57% in Frankrijk
43% in overige landen 53% heeft een eco-label of andere milieucertificering

De financiering van een vakantiewoning is de ideale investering!

U wilt uw geld op een juiste manier investeren, zodat u er zoveel mogelijk profijt van heeft. Heeft u er wel eens over nagedacht om te kiezen voor een financiering van een vakantiewoning? Op deze manier krijgt u periodiek een bedrag uitbetaald, gewonnen uit de huur van het vakantiehuis. Doordat u een vast bedrag krijgt, maakt het niet uit of de vakantiewoning bezet is of niet. Op die manier weet u altijd waar u aan toe bent en krijgt u waar voor uw geld.

In welk park wilt u investeren?

Wanneer u ervoor kiest om uw financiering aan te wenden bij het investeren in een vakantiewoning, kunt u alle kanten op. Heeft u liever een huisje midden in de ongerepte natuur van Duitsland of ziet u een huisje dichtbij u al helemaal voor u? Wat uw keuze ook is, dankzij uw financiering van een vakantiewoning krijgt u altijd een vast rendement op uw huurinkomsten met belastingen, de beste begeleiding en een langdurig huurcontract voor de beste zekerheid.

Maak de juiste beslissing

Is de financiering van uw vakantiewoning bedoelt als investering? Dan krijgt u 4,5% van de huur. Bel +32 (0) 11 61 63 00 als u vragen heeft, neem contact op of vraag een portfolio aan. Wij helpen u met veel plezier verder en bespreken alle mogelijkheden om een geweldige investering te maken. Ga voor het maximale!