Vakantiehuis in Duitsland kopen

vakantiehuis

Vakantiehuis in Duitsland kopen

Een vakantiehuis in Duitsland kopen is een slimme investering in een prachtige omgeving. Daarom kiezen vandaag de dag ook steeds meer mensen om in het mooie Duitsland iets te kopen om weer te verhuren. Laat u begeleiden door de professionals van Center Parcs Vastgoed en kies voor een veilige en betrouwbare investering.

Kerntaken en cijfers

Vastgoedontwikkeling

  • Ontwerp en bouw van vakantiewoningen en toeristische parken
  • 52% verkoop aan particuliere beleggers
  • 48% verkoop aan institutionele beleggers

Toeristische sector

  • Exploitatie van woningen en resorts op basis van huur- of beheerovereenkomst
  • 43% verkoop van vakanties aan Franse gasten
  • 57% verkoop van vakanties aan Internationale gasten
12.200
medewerkers bedienen bijna
8 miljoen klanten
283
locaties
44.500 cottages, appartementen en woningen aan zee, in de bergen en op het platteland 57% in Frankrijk
43% in overige landen 53% heeft een eco-label of andere milieucertificering

De reden dat u een vakantiehuis in Duitsland moet kopen

Twijfel je nog om een vakantiehuis in Duitsland te kopen? Wij vertellen u met veel plezier waarom u voor Duitsland moet kiezen als u op zoek bent naar een goede investering in het buitenland. In Duitsland is er namelijk heel wat te beleven. Er zijn ontzettend veel steden die voor vakantiegangers de moeite zijn om te bezoeken, maar vooral de natuur in en rondom onze parken in Duitsland is echt om uw ogen bij uit te kijken. Als u een vakantiehuis in Duitsland gaat kopen, weet u zeker dat het huisje snel verhuurd zal geraken. Twijfel dus niet langer waarin u gaat investeren en kies voor het wondermooie Duitsland!

Ontdek het mooie Duitsland

Als u besluit om een vakantiehuis in één van onze parken in Duitsland te kopen, kunt u op uw beide oren slapen. Center Parcs regels alles! Zo is uw vakantiewoning onderhoudsvrij en nemen zij het beheer voor hun rekening. Kies voor een ijzersterk merk, dat al meer dan 50 jaar ontwerpt, bouwt en beheert. Wilt u deze vastgoedinvestering helemaal vlot laten verlopen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +32 (0) 11 61 63 00, maak een afspraak met een van onze specialisten of kom lang op één van onze bezoekdagen.