Vakantiehuis in Duitsland kopen

vakantiehuis

Vakantiehuis in Duitsland kopen

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen ervoor om een vakantiehuis in Duitsland te kopen. Naast dat onze oosterburen een veelzijdig land hebben, is dit voor u een perfecte mogelijkheid om uw financieel vermogen een boost te geven. Laat u begeleiden door de professionals van Center Parcs Vastgoed en kies voor een veilige en betrouwbare investering.

Kerntaken en cijfers

Vastgoedontwikkeling

  • Ontwerp en bouw van vakantiewoningen en toeristische parken
  • 52% verkoop aan particuliere beleggers
  • 48% verkoop aan institutionele beleggers

Toeristische sector

  • Exploitatie van woningen en resorts op basis van huur- of beheerovereenkomst
  • 43% verkoop van vakanties aan Franse gasten
  • 57% verkoop van vakanties aan Internationale gasten
12.200
medewerkers bedienen bijna
8 miljoen klanten
283
locaties
44.500 cottages, appartementen en woningen aan zee, in de bergen en op het platteland 57% in Frankrijk
43% in overige landen 53% heeft een eco-label of andere milieucertificering

Ontvang een vast rendement als u een vakantiehuis in Duitsland gaat kopen

Er zijn verschillende manieren om de waarde van uw geld te laten toenemen. Op uw spaarrekening krijgt u er bijna niets voor terug en wanneer u wilt beleggen in aandelen, moet u naast verstand van zaken ook tijd en een flinke portemonnee hebben. Daarnaast heeft u geen garantie dat u er iets van terugziet. Bij ons krijgt u die wel. Wanneer u ervoor kiest om een vakantiehuis in Duitsland te kopen, bent u er zeker van dat u ieder kwartaal een huuruitkering krijgt uitgekeerd. Ongeacht of de woning bezet is of niet.

U bepaalt zelf op welke manier u gebruikmaakt van uw belegging

Heeft u ervoor gekozen om een vakantiehuis in Duitsland of bijvoorbeeld Frankrijk te kopen als investering? Dan is het helemaal aan u om te bepalen op welke manier u dat wilt doen. U kunt ervoor kiezen om het beste van beide werelden te combineren. Maak zo nu en dan zelf gebruik van uw investering, terwijl u profiteert van 3% variabele huur plus een percentage van de totale huuromzet. Wilt u het vakantiehuis in Duitsland enkel kopen als investering? Dan kunt u zelfs 4,5% gegarandeerde huur verwachten.

Wij regelen de rest voor u

Als u de belegging in ons vakantiepark gedaan heeft, hoeft u zich nergens meer zorgen over te maken. Wij regelen alles voor u als u een vakantiehuis op een van onze parken in Duitsland wilt kopen of elders in het buitenland. Zo is uw vakantiewoning onderhoudsvrij en nemen wij het beheer voor onze rekening. Kies voor een ijzersterk merk, dat al meer dan 50 jaar ontwerpt, bouwt en beheert. Wilt u uw geld ook meer waard laten worden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +32 (0) 11 61 63 00 of maak een afspraak met een van onze specialisten. Vraag een portfolio aan en kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen.