Investeren in vastgoed van Center Parcs

Een bewezen succesformule

Waarom investeren bij Center Parcs Vastgoed?

Vaste huuropbrengst

Center Parcs biedt u als eigenaar gegarandeerde en geïndexeerde inkomsten uit verhuur.

Duurzame investering

Center Parcs gaat verstandig om met energie. En een laag stroomverbruik vermindert voor u de financiële lasten.

Een sterk merk

Al 50 jaar ontwerpt, bouwt en beheert Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs duurzame toeristische parken.

Investeren in vastgoed

Overweegt u om geld te investeren in vastgoed in Nederland en België, maar weet u niet goed hoe u moet starten met deze vastgoedinvestering? Wilt u bij het investeren in vastgoed zeker zijn van een goed rendement op uw geld en vastgoed dat zijn waarde behoudt? Bij Center Parcs Vastgoed krijgt u gegarandeerd al het bovenstaande. Zo ontvangt u bij ons een vast rendement op uw investering voor een vooraf bepaalde periode van circa 15 jaar. En dat is slechts een van de voordelen waarvan u geniet bij het investeren van geld in vastgoed in Nederland en België!

Zekerheid

Center Parcs keert u gegarandeerd een vaste huuropbrengst uit. Wat de bezettingsgraad ook is, ieder kwartaal ontvangt u de opbrengst van uw cottage. Na aankoop komen er geen extra kosten bij voor water, elektra, onderhoud, schade en verzekeringen.  

Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs beheert en onderhoudt uw accommodatie. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken. Als eigenaar gaat u een meerjarig contract aan met Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs. Zo heeft u geen omkijken naar uw recreatiewoning, maar wel zekerheid op de langere termijn. 

LEES MEER OVER ZEKERHEID

Veiligheid

Uw recreatiewoning is een zorgeloos bezit. Vanaf het oriëntatiemoment tot en met uw aankoop begeleiden wij u persoonlijk. Investeren in vastgoed betekent genieten van fiscaal voordeel. Word daarom veilig eigenaar van een beleggingspand via Center Parcs Vastgoed.

We werken samen met zeer gerenommeerde partijen op fiscaal en financieel gebied, die wij graag betrekken in het aankoopproces. Wij garanderen u hierdoor 100% kwaliteit en efficiëntie. De woning blijft uw eigendom, u ontvangt een aantrekkelijk rendement uit gegarandeerde huurinkomsten en u hebt er zelf geen omkijken naar.

Lees meer over veiligheid

vrouw met kind

Hoe kan ik geld investeren in vastgoed in Nederland en België zonder stress?

Het grootste voordeel dat u ervaart wanneer u besluit uw geld te investeren in Center Parcs Vastgoed, is dat u zich helemaal nergens zorgen over hoeft te maken. De ontzorging begint al bij de overweging waarin u wilt investeren. Tijdens het hele proces van zowel kopen als verhuren ontvangt u professionele begeleiding. Ook het onderhouden van de vakantiewoning verzorgen we voor u. Ongeacht wat de bezetting van de woning is, u ontvangt altijd een goed rendement als u gaat investeren in vastgoed.

Een vastgoedinvestering zoals u dat wilt

Hoe wilt u uw geld precies investeren in vastgoed van Center Parcs? Kiest u wellicht voor een vakantiewoning in het buitenland als vastgoedinvestering? De mogelijkheden hiervoor zijn eindeloos. Zo is het mogelijk om een vastgoedinvestering te doen met eigen vermogen. Maar het is ook mogelijk om hiervoor gebruik te maken van een financiering. Welke vakantiewoning spreekt u het meeste aan? U heeft uw investering volledig in eigen hand!

Ontdek welke vakantiewoningen momenteel te koop staan in België en Nederland

In welk vastgoed met goed rendement kunt u momenteel investeren? Kom erachter door ons portfolio aan investeringen aan te vragen! Heeft u interesse in een van deze woningen? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar +32 (0)11 61 63 00. Dan plannen we meteen een afspraak in waarin we uw wensen bespreken, u persoonlijk advies ontvangt en we u meer vertellen over de verschillende investeringsmogelijkheden.