Waarom investeren in Center Parcs?

Neem deel aan het succes van Center Parcs

  • Al meer dan 50 jaar een sterk merk
  • Bewezen succesvolle investeringsformule
  • Langlopende huurcontracten
  • Geen zorgen om beheer en onderhoud
  • Een tastbare investering
Afbeelding
Investeren met gegarandeerde huurinkomsten

Sparen of beleggen?

Waarom beleggen in een recreatiewoning?

Een belangrijke reden om te beleggen in een recreatiewoning is de zekerheid van een goed rendement op uw vermogen. Momenteel zijn de spaarrentes laag, terwijl u aanzienlijk veel belasting betaalt op uw vermogen. Dat maakt het interessant om te beleggen. Gaat u zelf de aandelenmarkt op, dan kost dat veel tijd en vereist dat veel kennis. Schakelt u een expert in, dan bent u al snel veel geld kwijt, terwijl u alsnog niet gegarandeerd bent van resultaten.

Kiest u ervoor om te beleggen in een recreatiewoning?

Niet voor niets kiezen duizenden mensen voor beleggen in een recreatiewoning van Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs. Alle zorg wordt voor u uit handen genomen, aangezien Center Parcs zorg draagt voor de exploitatie, beheer en onderhoud van de vakantiewoning. Tegelijkertijd weet u precies wat de belegging u oplevert, zowel nu als op de langere termijn.

Investeren bij Center Parcs Vastgoed

Bij Center Parcs Vastgoed is het mogelijk om uw eigen recreatiewoning te kopen op de mooiste vakantieparken van Europa. Na het beleggen in de recreatiewoning, blijft de woning uw eigendom. Dat terwijl u een aantrekkelijk rendement uit de gegarandeerde huurinkomsten ontvangt en u zelf geen omkijken meer heeft naar de woning. Het grote voordeel van Center Parcs Vastgoed is dat u zelf geen zorgen hoeft te dragen over eventuele leegstand en reparaties.

Hoe werkt het wanneer u gaat beleggen in een recreatiewoning?

Veilig en zorgeloos investeren

Center Parcs Vastgoed biedt u een veilige en zorgeloze vorm van investeren in vakantiewoningen met gegarandeerde doorlopende huuropbrengsten aan. Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs is al meer dan 50 jaar de drijvende kracht achter het meest aantrekkelijke aanbod recreatiewoningen in Europa. U geniet daarbij van onze dubbele vakkennis: in recreatief vastgoed en toeristisch management. Wij garanderen u hierdoor 100% kwaliteit en efficiëntie.

Huurovereenkomst voor 15 jaar

U sluit een langjarige huurovereenkomst van circa 15 jaar af, gegarandeerd door Center Parcs. Zo heeft u geen omkijken naar uw recreatiewoning, maar wel zekerheid op de langere termijn. In de huurovereenkomst neemt Center Parcs al het werk van u over, zoals:

  • Exploitatie – het beheer van uw woning en het vakantiepark wordt geheel verzorgd.
  • Leegstandsrisico - onafhankelijk van de bezetting ontvangt u gegarandeerde huurinkomsten.
  • Onderhoud - Center Parcs verzorgt al het onderhoud waar u geen omkijken naar heeft.

Financieren met lage rente

Naast investeren met uw eigen kapitaal, kunt u de lage rentes ook in uw voordeel laten werken door te kiezen voor een financiering. Voor diverse vakantieparken brengt Center Parcs u graag in contact met betrouwbare partners die u hierbij kunnen helpen.

Altijd een goed rendement

Of u uw nieuwe vakantiewoning nu aankoopt met financiering of eigen kapitaal, het rendement is altijd aantrekkelijk. De woning blijft uw eigendom, terwijl u altijd huurinkomsten ontvangt. Zo belegt u zeer laagdrempelig in recreatief vastgoed en haalt u alles uit uw vermogen.

Uw recreatiewoning verkopen?

Omdat het verkopen van uw recreatiewoning een minstens zo'n belangrijk onderdeel van uw investering is, is Center Parcs Vastgoed u ook hierbij graag van dienst.

Onze eigen adviseurs en partners hebben in Europa een breed netwerk van maar liefst 75.000 potentiële kopers. Daarnaast geniet u van professionele begeleiding en wordt u tijdens het verkoopproces van uw woning volledig door ons ontzorgd.

Wij helpen u graag verder

Wanneer u overweegt te investeren in recreatief vastgoed van Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs, helpen wij u graag om uw wensen en doelen te definiëren. Uiteraard is het mogelijk om bij ons kantoor in Goes of op een andere locatie af te spreken. Ons team staat zeven dagen per week voor u klaar.

 

 

Verkoop- en informatiedagen

Op onze verkoop- en informatiedagen krijgt u een rondleiding op de projectlocatie en ontdekken we graag met u de investeringsmogelijkheden. Bekijk onze agenda en meld u direct aan voor één van deze dagen!

Bekijk onze agenda

zwembad

Meer weten over het kopen van een vakantiewoning als belegging?

Vraag vandaag nog ons portfolio aan om te zien in welke recreatiewoning u binnenkort kunt beleggen! Heeft u interesse in een van onze vakantiehuizen als belegging? Of wilt u zich graag laten adviseren of het beleggen in een recreatiewoning iets voor u is? Neem dan vandaag nog contact op via +32 (0)11 61 63 00 en maak meteen een afspraak. Ook al uw vragen kunt u ons via bovenstaand nummer stellen.