Sparen of beleggen

Waarom een recreatiewoning kopen als belegging?

Een belangrijke reden om een recreatiewoning te kopen als belegging, is de zekerheid van een goed rendement op vermogen. Momenteel zijn de spaarrentes laag, terwijl u aanzienlijk veel belasting betaalt over uw vermogen. Dat maakt het interessant om te beleggen. Gaat u zelf de aandelenmarkt op, dan kost dat veel tijd en vereist dat veel kennis. Schakelt u een expert in, dan bent u al snel veel geld kwijt, terwijl u alsnog niet gegarandeerd bent van resultaten.

Kiest u ervoor om te beleggen in een recreatiewoning?

Niet voor niets kiezen duizenden mensen ervoor om te beleggen in een recreatiewoning van Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs. Met een recreatiewoning als belegging wordt alle zorg uit handen genomen. Tegelijkertijd weet u precies wat de belegging u oplevert, zowel nu als op de langere termijn.

Investeren bij Center Parcs Vastgoed

Bij Center Parcs Vastgoed is het mogelijk om uw eigen recreatiewoning te kopen op de mooiste vakantieparken van Europa. Na het kopen van de recreatiewoning als belegging blijft de woning uw eigendom. Dat terwijl u een aantrekkelijk rendement uit de gegarandeerde huurinkomsten ontvangt en u zelf geen omkijken meer heeft naar de woning. Het grote voordeel van Center Parcs Vastgoed, is dat u zelf geen zorgen hoeft te dragen over eventuele leegstand en reparaties.

Hoe werkt het wanneer u een recreatiewoning gaat kopen als belegging?

Veilig en zorgeloos investeren

Center Parcs Vastgoed biedt u een veilige en zorgeloze vorm van investeren in vakantiewoningen met gegarandeerde doorlopende huuropbrengst aan. Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs is al 50 jaar de drijvende kracht achter het meest aantrekkelijke aanbod recreatiewoningen in Europa. U profiteert daarbij van onze dubbele vakkennis: in recreatief vastgoed en toeristisch management. Wij garanderen u hierdoor 100% kwaliteit en efficiëntie.

Huurovereenkomst voor 15 jaar

U sluit een langlopende huurovereenkomst van ca. 15 jaar af, gegarandeerd door Center Parcs. Zo hebt u geen omkijken naar uw recreatiewoning, maar wel zekerheid op de langere termijn. In de huurovereenkomst neemt Center Parcs al het werk van u over, zoals:

 • Exploitatie - de exploitatie van uw woning en het vakantiepark wordt geheel verzorgd
 • Leegstandsrisico - onafhankelijk van de bezetting ontvangt u gegarandeerde huurinkomsten
 • Onderhoud - Center Parcs verzorgt al het onderhoud waar u geen omkijken naar heeft

Financieren met lage rente

Naast investeren met uw eigen kapitaal, kunt u de lage rentes natuurlijk ook juist voor u laten werken met een financiering. Voor diverse vakantieparken brengt Center Parcs u graag in contact met betrouwbare partners die u hierbij kunnen helpen.

Altijd een goed rendement

Of u uw nieuwe recreatiewoning nu aanschaft met een financiering of eigen kapitaal, het rendement is altijd aantrekkelijk. De woning blijft uw eigendom, terwijl u altijd huurinkomsten ontvangt. Ze belegt u zeer laagdrempelig in recreatief vastgoed, en haalt u alles uit uw vermogen.

Uw recreatiewoning verkopen?

Omdat het verkopen van uw recreatiewoning een minstens zo'n belangrijk onderdeel van uw investering is, is Center Parcs Vastgoed u ook hierbij graag van dienst.

Onze eigen adviseurs en partners hebben in Europa een breed netwerk van maar liefst 60.000 potentiële kopers. Daarnaast profiteert u van professionele begeleiding en wordt u tijdens het verkoopproces van uw woning volledig door ons ontzorgd.

Rekenvoorbeeld van uw investering

 • € 155.000 = de waarde van de recreatiewoning die u aankoopt
 • € 75.000 = uw eigen ingebrachte geld
 • € 80.000 = laat u financieren
   
 • € 6.600 = jaarlijkse aflossing in 15 jaar bij een rentevoet van 3%
 • € 600 = jaarlijkse kosten voor de woning
 • € 7.200 = jaarlijkse aflossing en kosten
   
 • € 7.500 = jaarlijkse gegarandeerde huurinkomsten

In vijftien jaar tijd lost u de volledige financiering af met winst. Uw eigen geld van € 75.000 wordt zo dus € 155.000 waard! Effectief is dit een jaarlijks rendement van ruim 7% op uw investering!

Uw eigen situatie

Dit rekenvoorbeeld houdt geen rekening met een meerwaarde op de verkoop van uw recreatiewoning. Zelfs als u uw woning onder de aankoopprijs verkoopt, behaalt u op uw eigen kapitaal nog steeds een positief rendement.

Bent u benieuwd hoe deze formule er voor uw situatie uit zou zien? De experts in recreatief vastgoed van Center Parcs helpen u hier graag inzicht in te krijgen.

Center Parcs Europe geeft een officiële huurgarantie af. Zo weet u zeker dat u uw huurinkomsten elk kwartaal stipt ontvangt. Uw rendement en inkomsten kunt u zo al ver vooruit plannen.

Wij helpen u graag verder

Wanneer u overweegt te investeren in recreatief vastgoed van Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs, helpen wij u graag om uw wensen en doelen te definiëren. Uiteraard is het mogelijk om bij ons kantoor in Goes of op een andere locatie af te spreken. Ons team staat zeven dagen per week voor u klaar.

 

 

Verkoop- en informatiedagen

Op onze verkoop- en informatiedagen krijgt u een rondleiding op de projectlocatie en ontdekken we graag met u de investeringsmogelijkheden. Bekijk onze agenda en meld u direct aan voor één van deze dagen!

Bekijk onze agenda

zwembad

Meer weten over het kopen van een recreatiewoning als belegging?

Vraag vandaag nog ons portfolio aan om te zien in welke recreatiewoning u binnenkort kunt beleggen! Heeft een van onze recreatiewoningen uw interesse gewekt? Of wilt u zich graag laten adviseren of het beleggen in een recreatiewoning iets voor u is? Neem dan vandaag nog contact op via +32 (0)11 61 63 00 en maak meteen een afspraak. Ook al uw vragen kunt u ons via eerdergenoemd nummer stellen.