Vakantiehuis als belegging

vrouw met kind

Vakantiehuis als belegging

Een vakantiehuis als belegging, heeft u daar al eens aan gedacht? Bij beleggen denken veel mensen al snel aan de aandelenmarkt. Dat terwijl er enorm veel andere opties zijn, die wellicht zelfs beter zijn. Zeg nu zelf, beleggen in een vakantiehuis met een goed maandelijks rendement, waar u zelf ook heen kunt tijdens uw vakanties, is toch veel leuker dan een belegging in ontastbare aandelen? Dit is nog maar één van de vele redenen waarom een vakantiehuis perfect is als belegging.

Kerntaken en cijfers

Vastgoedontwikkeling

  • Ontwerp en bouw van vakantiewoningen en toeristische parken
  • 52% verkoop aan particuliere beleggers
  • 48% verkoop aan institutionele beleggers

Toeristische sector

  • Exploitatie van woningen en resorts op basis van huur- of beheerovereenkomst
  • 43% verkoop van vakanties aan Franse gasten
  • 57% verkoop van vakanties aan Internationale gasten
12.200
medewerkers bedienen bijna
8 miljoen klanten
283
locaties
44.500 cottages, appartementen en woningen aan zee, in de bergen en op het platteland 57% in Frankrijk
43% in overige landen 53% heeft een eco-label of andere milieucertificering

Dit is wat een vakantiehuis als belegging u allemaal oplevert

Beleggen in een vakantiehuis van Center Parcs Vastgoed, betekent beleggen in een gerenommeerd bedrijf met meer dan 50 jaar ervaring. Als gevolg profiteert u van een veilige en zorgeloze investering. U bent verzekerd van een goed maandelijks rendement. En wat het mooiste is? U hoeft er zelf vrijwel niets voor te doen. Zo verzorgen wij het beheer en onderhoud van het vakantiehuis en tegelijkertijd ontvangt u ook vaste huurinkomsten.

U bent van harte welkom op ons kantoor in Goes

Kiest u ook voor het gemak en de zekerheid van een Center Parcs vakantiehuis als belegging? Wij vertellen u er graag alles over tijdens een persoonlijke kennismaking. Daarom nodigen we u van harte uit om langs te komen op ons kantoor in Goes. Wij luisteren naar uw wensen en voorzien u van persoonlijk advies, zodat u het meeste kunt halen uit uw belegging in een vakantiehuis. Maak een afspraak door te bellen naar +32 (0)11 61 63 00 en kies ook voor een tweede huis als belegging.