Tweede huis kopen als belegging

huis

Tweede huis kopen als belegging

Een tweede huis kopen als belegging is een uitstekend idee. Bij Center Parcs Vastgoed kiest u uit vakantiewoningen op de mooiste plekken van Europa. Anders dan bij een belegging in aandelen heeft u hierbij de zekerheid dat u uw geld goed investeert. Investeren in vastgoed betekent namelijk genieten van fiscaal voordeel. Bovendien hoeft u zich niet druk te maken over het onderhoud en beheer van de woning. Deze taken nemen wij volledig op ons.

Kerntaken en cijfers

Vastgoedontwikkeling

  • Ontwerp en bouw van vakantiewoningen en toeristische parken
  • 54% verkoop aan particuliere beleggers
  • 46% verkoop aan institutionele beleggers

Toeristische sector

  • Exploitatie van woningen en resorts op basis van huur- of beheerovereenkomst
  • 42% verkoop van vakanties aan Franse gasten
  • 58% verkoop van vakanties aan Internationale gasten
12.000
medewerkers bedienen bijna
8 miljoen klanten
284
locaties
43.500 cottages, appartementen en woningen aan zee, in de bergen en op het platteland 58% in Frankrijk
42% in overige landen 38% heeft een eco-label of andere milieucertificering

Waarom een tweede huis kopen als belegging een goed idee is

Veel mensen besluiten een tweede huis te kopen als belegging en dat is niet zomaar. Er zijn verschillende redenen om deze stap te zetten. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om zelf gebruik te maken van uw vakantiehuis. In dat geval ontvangt u 3% van de totale huuropbrengsten. Wilt u uw tweede huis enkel kopen als belegging en niets meer? Dan heeft u zelfs recht op 4,5% van de huuropbrengsten.

Wij vertellen u graag meer

Kies voor veilig en zorgeloos investeren door een tweede huis te kopen als belegging. Bij Center Parcs Vastgoed begeleiden wij u graag gedurende het hele proces. Vanaf de oriëntatiefase kunt u op onze hulp rekenen. Samen vinden we een investering die bij u past, waarna wij ons uiterste best doen om een maximaal rendement op uw investering te behalen. Klinkt dit u goed in de oren? Wij vertellen u graag meer tijdens een vrijblijvend gesprek. Bel naar +32 (0) 11 61 63 00 om een afspraak te maken of uw vragen te stellen.