Beleggen in een vakantiehuis met financiële zekerheid

meisje op strand

Financiële zekerheid wanneer u kiest om te beleggen in een vakantiehuis

Eigenlijk is het heel logisch om te beleggen in een vakantiehuis. Doordat de spaarrentes momenteel extreem laag zijn, ontvangt u amper rendement op uw vermogen. Daarnaast betaalt u er ook nog eens belasting op. Wanneer u ervoor kiest om te beleggen in een vakantiewoning, sluit u in veel gevallen een huurovereenkomst van 15 jaar af. Vervolgens hoeft u nergens meer naar om te kijken. Behalve naar uw bankrekening, waar u ieder kwartaal de huuropbrengsten van uw cottage ontvangt.

Kerntaken en cijfers

Vastgoedontwikkeling

  • Ontwerp en bouw van vakantiewoningen en toeristische parken
  • 54% verkoop aan particuliere beleggers
  • 46% verkoop aan institutionele beleggers

Toeristische sector

  • Exploitatie van woningen en resorts op basis van huur- of beheerovereenkomst
  • 42% verkoop van vakanties aan Franse gasten
  • 58% verkoop van vakanties aan Internationale gasten
12.000
medewerkers bedienen bijna
8 miljoen klanten
284
locaties
43.500 cottages, appartementen en woningen aan zee, in de bergen en op het platteland 58% in Frankrijk
42% in overige landen 38% heeft een eco-label of andere milieucertificering

Zorgeloos en met een veilig gevoel beleggen in een vakantiehuis

Er zijn verschillende redenen waarom u er goed aan doet om te beleggen in een vakantiehuis in bijvoorbeeld Nederland of Spanje. Met meer dan 50 jaar kennis, professionele begeleiding, zorgeloos beheer en onderhoud, is stress verleden tijd. Zo ontvangt u altijd 4,5% gegarandeerde huur of 3% variabele huur én een percentage van de totale huuromzet. Bij Center Parcs Vastgoed doen wij er bovendien alles aan om het maximale rendement voor u uit de vakantiewoning te halen.

Beleggen op de manier waarop het voor u het voordeligste is

Waar wacht u nog op? Kom bij ons veilig en zorgeloos beleggen in een vakantiewoning. Ga op zoek naar uw droomhuis in een Europees vakantiepark. In ons uitgebreide aanbod vindt u gegarandeerd een vakantiewoning die bij u past en waar u in wilt beleggen. Door te beleggen in een vakantiehuis haalt u het maximale uit uw geld. Maak een afspraak of bel naar +32 (0) 11 61 63 00. Voor een overzicht van de vakantiewoningen waarin u kunt beleggen, vraagt u ons portfolio aan. Zo komt u erachter op welke manier u vooruit kunt gaan.