Al meer dan 50 jaar Europees marktleider

Investeren in recreatief vastgoed een solide belegging

Over ons

Center Parcs Vastgoed is onderdeel van de Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs. Met 7 merken, 46.000 accommodaties, jaarlijks 8 miljoen gasten en een jaaromzet van ruim 1,6 miljard euro is de Groep marktleider in lokaal toerisme in Europa. 

50 jaar duurzaam beleggen in vastgoed

Veilig en zorgeloos investeren

Center Parcs Vastgoed biedt u een veilige en zorgeloze vorm van beleggen in vakantiewoningen, waarbij een doorlopende huuropbrengst gegarandeerd wordt. Uw recreatiewoning van Center Parcs Vastgoed is een zorgeloos beheer en onderhoudsvrij. Daarnaast bent u verzekerd van 100% huuruitkering, ongeacht de bezetting van de recreatiewoning.

Al 50 jaar ervaring

Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs is al 50 jaar de drijvende kracht achter het meest aantrekkelijke aanbod recreatiewoningen in Europa. Voor u als investeerder in een vakantiewoning betekent dat wij u hierdoor optimaal kunnen begeleiden in een winstgevend beleggingstraject. Wij garanderen u 100% kwaliteit en efficiëntie. Ruim 23.000 investeerders hebben ons dit vertrouwen al gegeven.

1967
Gérard Brémond lanceert Avoriaz, een nieuw concept voor een vakantiepark, dat autovrij is en qua architectuur in haar omgeving past.
1970-1997
De Groep blijft groeien door bedrijfsovernames, overnames van parken en de volledig ontwikkeling van grote vakantieparken.
1999
De Groep wordt een beursgenoteerde onderneming.
2000
De groei neemt snel toe door overnames van o.a. Orion Vacances, GranDorado, Maeva en Center Parcs Europa.
2007
Pierre & Vacances-Center Parcs en Accor gaan samenwerken om een netwerk van stedelijke vakantieparken in Europa te bouwen onder de naam Adagio City Aparthotel.
SINDS 2013
Het bedrijfsmodel blijft zich doorontwikkelen op basis van nieuwe financiële trends, de groei van nieuwe toeristische marktsegmenten en de uitrol van internationale ondernemingen.
2018
Opening van het 6e Duitse Center Parcs park, Park Allgäu.
2021
Lancering van het <<ReInvention>> strategisch plan.

Onze merken

Pierre & Vacances

Maak uw keuze uit meer dan 100 locaties op de mooiste plekjes in Frankrijk. Elk jaar opent Pierre & Vacances nieuwe bestemmingen op toplocaties, waar onze gasten kunnen genieten van accommodaties in verschillende luxeniveaus. Pierre & Vacances is uw partner in investeren in schitterende residenties en vakantiewoningen. Tijdens uw beleggingstraject kunt u profiteren van meer dan 50 jaar ervaring en kennis. Onze groep informeert u graag over de aantrekkelijke financiële mogelijkheden.

Villages Nature

Ontdek de natuur opnieuw. Villages Nature Paris biedt u een uniek en nieuw aanbod van beleggingspanden in het hart van de regio Ile-de-France. Voor Villages Nature Paris slaan Disney en Groupe Pierre & Vacances de handen in één. Met als resultaat een duurzaam en milieuvriendelijk park, met maximale recreatiemogelijkheden en minimale ecologische voetafdruk. Dit garandeert dat uw investering in een cottage in dit park ook op de lange termijn z'n waarde houdt.

Adagio

Adagio Aparthotel is een succesvolle samenwerking tussen Accor Hotels en Pierre & Vacances. Kenmerkend voor Adagio is het ruime aanbod van modulaire appartementen met volledig ingerichte keukens, in het hart van Europa. Droom van perfect bereide maaltijden in uw eigen studio of driekamerappartement.

Les Senioriales

Investeer in senioren residenties voor actieve senioren in de mooiste steden van Europa. Les Senioriales is speciaal ontwikkeld als accommodatie, die beter is aangepast en uitgerust dan thuis. Voor precies dat comfort dat senioren van nu zoeken. Bij Les Senioriales kunnen jong gepensioneerden genieten van hun vrije tijd in dynamische steden, in de buurt van winkels en voorzieningen, of in bekoorlijke dorpjes omringd door de natuur.

Maeva

Ervaar zomer én winter op de mooiste plekjes in Frankrijk en Spanje. Maeva biedt u recreatief vastgoed op meer dan 80 locaties midden in de natuur, met faciliteiten en activiteiten voor jong en oud. Of het nu een locatie aan het water, midden in de natuur of in de stad is, alle Maeva residenties zijn voor gasten de perfecte uitvalbasis om de regio te verkennen. Alle accommodaties zijn beschikbaar in 5 comfort niveaus.

Sunparks

Beleef België midden in de natuur. Sunparks vakantieparken staan garant voor een gastvrij en avontuurlijk verblijf in de mooiste regio's van België, aan de kust of op het platteland. Sunparks vakantiehuizen zijn stuk voor stuk ingericht volgens de hedendaagse comfort wensen. Ook voor wie het iets luxueuzer mag zijn, heeft Sunparks vakantiehuizen op maat. 

Center Parcs

Maak uw keuze uit onze ecologische cottages en appartementen in de mooiste natuurparken van Europa. Van advies bij aankoop tot en met verhuur van uw beleggingspand: u geniet van 50 jaar kennis en ervaring. Wij garanderen u hierdoor 100% kwaliteit en efficiëntie. Center Parcs is marktleider in de verkoop van grootschalige recreatieve projecten. Voor u als investeerder betekent dit dat wij u optimaal kunnen begeleiden in een winstgevend beleggingstraject.

Kerntaken en cijfers

Door de combinatie van vakkennis op het gebied van toerisme en vastgoedbeheer, al meer dan 50 jaar, beheerst Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs de hele keten: vanaf het ontwerp van een project, het zoeken naar bouwgrond, de financiering, de bouw en de financiële opzet, tot aan de verkoop aan particulieren of investeerders en het beheer van de verhuur. 

Duizenden particuliere en professionele investeerders kiezen daarom voor een investering in recreatief vastgoed van Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs. Voor beide doelgroepen beheren wij de volledige (vastgoed) portefeuille. 

Lees verder

Duurzaamheid

Duurzaam omgaan met de omgeving is voor Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs van levensbelang. Onze parken liggen dan ook altijd in de prachtigste natuurgebieden. Daar zijn de locaties speciaal op gekozen.

Duurzaamheid is dus onze basis voor alles wat wij ondernemen. We gaan zorgvuldig om met alle flora en fauna, zorgen dat onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk blijft en we kijken continu of er mogelijkheden zijn om onze inzet nog verder te verbeteren.

Hierbij werken we zoveel mogelijk samen met organisaties en specialisten die hetzelfde uitgangspunt hanteren; namelijk dat we ook voor de generaties die naons komen een fijne, mooie en gezonde leefomgeving achterlaten.

Lees verder

Maak kennis met onze vastgoed adviseurs

Yannick Dierick
Vastgoedadviseur België

Yannick Dierick

Jürgen Schulze
Vastgoedadviseur Duitsland

Jürgen Schulze

Eileen Stapel
Vastgoedadviseur Duitsland

Eileen Stapel

Günter Disch
Vastgoedadviseur Duitsland

Günter Disch

Petra Schneider
Vastgoedadviseur Duitsland

Petra Schneider

Vastgoedadviseur Nederland
Vastgoedadviseur Nederland

Ruben Elenbaas

Vastgoedadviseur Nederland
Vastgoedadviseur Nederland

Jacco de Zeeuw