Veilig en zorgeloos investeren

Veilig en zorgeloos investeren

Veilig investeren kunt u doen bij Center Parcs Vastgoed. Wij tonen u met veel plezier alle mogelijkheden en garanderen u dat de investering die u bij ons maakt volledig zorgeloos en veilig verloopt. Lees verder en ontdek hoe u op een veilige manier een zeer goede investering kunt maken.

Persoonlijke begeleiding bij het veilig investeren

Uw recreatiewoning is een zorgeloos bezit. Vanaf het oriëntatiemoment tot en met uw aankoop begeleiden wij u persoonlijk, waardoor u zeker het gevoel heeft dat u veilig aan het investeren bent. Investeren in vastgoed betekent genieten van fiscaal voordeel. We werken samen met zeer gerenommeerde partijen op fiscaal en financieel gebied, die wij graag betrekken in het aankoopproces. Wij garanderen u hierdoor 100% kwaliteit en efficiëntie.

Aantrekkelijk rendement

Center Parcs Vastgoed stelt u in staat om zelf een cottage of appartement te kopen en te verkopen op de mooiste vakantieparken in Europa. De woning blijft uw eigendom, u ontvangt een aantrekkelijk rendement uit gegarandeerde huurinkomsten en u hebt er zelf geen omkijken naar. U kunt dus zeker zijn dat dit een goede investering is.

6 redenen om veilig te investeren in Center Parcs

Wij garanderen u:

 1. 50 jaar kennis en ervaring
 2. Professionele begeleiding tijdens het aankoopproces
 3. Een langlopend huurcontract van ca. 15 jaar, gegarandeerd door Center Parcs
 4. 4,5% gegarandeerde huur of min. 3% variabele huur + percentage van de totale huuromzet
 5. Zorgeloos beheer en onderhoud
 6. 100% huuruitkering, ongeacht de bezetting

Uw recreatiewoning verkopen?

De verkoop van uw Center Parcs-recreatiewoning is een minstens zo'n belangrijk onderdeel als de investering zelf. Ook dan zijn wij u graag van dienst. Onze eigen adviseurs en partners hebben in Europa een breed netwerk van maar liefst 60.000 potentiële kopers. Daarnaast profiteert u van professionele begeleiding en wordt u tijdens het verkoopproces van uw woning volledig door ons ontzorgd. U kunt bouwen op een brede en grensoverschrijdende ervaring in de diverse landen waar wij actief zijn. Daarnaast zijn er korte lijnen met de verhuurorganisatie om alles administratief tot in detail voor u af te wikkelen.

De voordelen op een rij:

 • Uw woning wordt aangeboden in onder meer Nederland, België, Duitsland en Frankrijk
 • Professioneel fotopakket van uw woning en het park
 • Funda aanmelding, Europees en recreatief
 • Database van ruim 60.000 potentiële kopers
 • Volledige ontzorging

Twijfel niet langer om te investeren

Krijgt u het gevoel dat u bij ons veilig kunt investeren? Dat gevoel zit dan helemaal juist! Met onze persoonlijke begeleiding vertellen we u hoe u rijk wordt met vastgoed en tonen we alle mogelijkheden. Op die manier kunt u slim geld verdienen op een veilige manier. Bij interesse kunt u het best contact met ons opnemen. Bel hiervoor naar het nummer +32 (0)11 61 63 00.