Waarom investeren bij Center Parcs vastgoed?

Vaste huuropbrengst

Center Parcs biedt u als eigenaar gegarandeerde en geïndexeerde inkomsten uit verhuur.

Duurzame investering

Center Parcs gaat verstandig om met energie. En een laag stroomverbruik vermindert voor u de financiële lasten.

Een sterk merk

Al 50 jaar ontwerpt, bouwt en beheert Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs duurzame toeristische parken.

Vastgoed kopen en verhuren

Vastgoed kopen en verhuren is een uitstekende manier van beleggen. De laatste jaren is het lastig om een goed rendement te behalen op uw vermogen. Inkomsten uit spaargeld zijn nihil en daarbij betaalt u belasting over uw vermogen. Hoe zorgt u dan voor een goed rendement? Beleggen in aandelen? Dit kost u doorgaans veel tijd en kennis, terwijl resultaten niet gegarandeerd zijn. Kiest u ervoor om te beleggen met zekerheid? Dan is het een uitstekend idee om vastgoed via Center Parcs Vastgoed te kopen en verhuren.

Wat zijn de voordelen van vastgoed kopen en verhuren op Center Parcs?

U haalt maximale zekerheid uit uw belegging, wanneer u vastgoed op een vakantiepark van Center Parcs koopt. Waarom dat zo is? Wanneer u belegt in Center Parcs Vastgoed, ontvangt u verschillende gunstige voorwaarden. Zo bent u als eigenaar verzekerd van geïndexeerde inkomsten uit de verhuur. Ook draagt u bij aan een beter milieu. Doordat de vakantiewoningen laag zijn in stroomverbruik, zorgt u niet alleen voor een beter klimaat, maar vermindert u ook uw maandelijkse lasten. Ten slotte, investeert u met Center Parcs Vastgoed in een sterk merk. Al jarenlang bouwt en beheert dit bedrijf succesvolle toeristische parken.

Zekerheid

Center Parcs keert u gegarandeerd een vaste huuropbrengst uit. Wat de bezettingsgraad ook is, ieder kwartaal ontvangt u de opbrengst van uw cottage. Na aankoop komen er geen extra kosten bij voor water, elektra, onderhoud, schade en verzekeringen.  

Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs beheert en onderhoudt uw accommodatie. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken. Als eigenaar gaat u een meerjarig contract aan met Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs. Zo heeft u geen omkijken naar uw recreatiewoning, maar wel zekerheid op de langere termijn. 

LEES MEER OVER ZEKERHEID

Veiligheid

Uw recreatiewoning is een zorgeloos bezit. Vanaf het oriëntatiemoment tot en met uw aankoop begeleiden wij u persoonlijk. Investeren in vastgoed betekent genieten van fiscaal voordeel. Word daarom veilig eigenaar van een beleggingspand via Center Parcs Vastgoed.

We werken samen met zeer gerenommeerde partijen op fiscaal en financieel gebied, die wij graag betrekken in het aankoopproces. Wij garanderen u hierdoor 100% kwaliteit en efficiëntie. De woning blijft uw eigendom, u ontvangt een aantrekkelijk rendement uit gegarandeerde huurinkomsten en u hebt er zelf geen omkijken naar.

Lees meer over veiligheid

Zo werkt het wanneer u vastgoed op Center Parcs wilt gaan kopen en verhuren

Nog een voordeel dat u ervaart bij het kopen en verhuren van vastgoed op Center Parcs: gemak. U koopt de recreatiewoning en verhuurt deze weer aan Center Parcs. Vervolgens wordt al het werk van u overgenomen. Zo heeft u zelf totaal geen omkijken naar de exploitatie, het onderhoud en het leegstandsrisico van de vakantiewoningen. Interesse? Neem dan vandaag nog contact op via +32 (0)11 61 63 00 voor meer informatie over de mogelijkheden voor het kopen van een vakantiewoning bij Center Parcs Vastgoed.