Vastgoed kopen en verhuren

huis

Vastgoed kopen en verhuren

Vastgoed kopen en verhuren is een uitstekende manier van investeren. De laatste jaren is het lastig om een goed rendement te behalen op uw vermogen. Inkomsten uit spaargeld zijn nihil en daarbij betaalt u belasting op uw vermogen. Hoe zorgt u dan voor een goed rendement? Vastgoed verkopen en verhuren via Center Parcs Vastgoed is dan een uitstekend idee.

Kerntaken en cijfers

Vastgoedontwikkeling

  • Ontwerp en bouw van vakantiewoningen en toeristische parken
  • 52% verkoop aan particuliere beleggers
  • 48% verkoop aan institutionele beleggers

Toeristische sector

  • Exploitatie van woningen en resorts op basis van huur- of beheerovereenkomst
  • 43% verkoop van vakanties aan Franse gasten
  • 57% verkoop van vakanties aan Internationale gasten
12.200
medewerkers bedienen bijna
8 miljoen klanten
283
locaties
44.500 cottages, appartementen en woningen aan zee, in de bergen en op het platteland 57% in Frankrijk
43% in overige landen 53% heeft een eco-label of andere milieucertificering

Wat zijn de voordelen van vastgoed kopen en verhuren?

U haalt maximale zekerheid uit uw investering, wanneer u vastgoed op een vakantiepark van Center Parcs koopt. Waarom is hierin investeren het beste? Wanneer u investeert in Center Parcs Vastgoed, ontvangt u verschillende gunstige voorwaarden. Zo bent u als eigenaar verzekerd van rendement en ontvangt u geïndexeerde inkomsten. Ook draagt u bij aan een beter milieu. Doordat de vakantiewoningen laag zijn in stroomverbruik, zorgt u niet alleen voor een beter klimaat, maar verlaagt u ook uw maandelijkse lasten. Ten slotte, investeert u in een sterk merk. Al jarenlang bouwt en beheren we succesvolle toeristische parken. Nog een voordeel dat u ervaart bij het kopen en verhuren van vastgoed: gemak. U koopt de recreatiewoning en verhuurt deze weer aan Center Parcs. Vervolgens wordt al het werk van u overgenomen. Zo heeft u zelf totaal geen omkijken naar de exploitatie, het onderhoud en het leegstandsrisico van de vakantiewoningen.

Neem contact met ons op bij interesse

Heeft u interesse om bij ons vastgoed te kopen en opnieuw te verhuren? Neem dan vandaag nog contact met ons op via +32 (0)11 61 63 00 voor meer informatie over de mogelijkheden. Wij vertellen u meer over het investeren in vastgoed en over waarom een samenwerking met ons de beste manier is. Kopen en verhuren ging nog nooit zo gemakkelijk!