Vastgoed kopen en verhuren

huis

Vastgoed kopen en verhuren

Vastgoed kopen en verhuren is een uitstekende manier van beleggen. De laatste jaren is het lastig om een goed rendement te behalen op uw vermogen. Inkomsten uit spaargeld zijn nihil en daarbij betaalt u belasting over uw vermogen. Hoe zorgt u dan voor een goed rendement? Beleggen in aandelen? Dit kost u doorgaans veel tijd en vraagt veel kennis, terwijl resultaten niet gegarandeerd zijn. Kiest u ervoor om te beleggen met zekerheid? Dan is het een uitstekend idee om vastgoed via Center Parcs Vastgoed te kopen en verhuren.

Kerntaken en cijfers

Vastgoedontwikkeling

  • Ontwerp en bouw van vakantiewoningen en toeristische parken
  • 52% verkoop aan particuliere beleggers
  • 48% verkoop aan institutionele beleggers

Toeristische sector

  • Exploitatie van woningen en resorts op basis van huur- of beheerovereenkomst
  • 43% verkoop van vakanties aan Franse gasten
  • 57% verkoop van vakanties aan Internationale gasten
12.200
medewerkers bedienen bijna
8 miljoen klanten
283
locaties
44.500 cottages, appartementen en woningen aan zee, in de bergen en op het platteland 57% in Frankrijk
43% in overige landen 53% heeft een eco-label of andere milieucertificering

Wat zijn de voordelen van vastgoed kopen en verhuren met Center Parcs?

U haalt maximale zekerheid uit uw belegging, wanneer u vastgoed op een vakantiepark van Center Parcs koopt. Waarom dat zo is? Wanneer u belegt in Center Parcs Vastgoed, ontvangt u verschillende gunstige voorwaarden. Zo bent u als eigenaar verzekerd van rendement en ontvangt u geïndexeerde inkomsten. Ook draagt u bij aan een beter milieu. Doordat de vakantiewoningen laag zijn in stroomverbruik, zorgt u niet alleen voor een beter klimaat, maar verlaagt u ook uw maandelijkse lasten. Ten slotte, investeert u met Center Parcs Vastgoed in een sterk merk. Al jarenlang bouwt en beheert dit bedrijf succesvolle toeristische parken.

Zo werkt het wanneer u vastgoed op Center Parcs gaat kopen en verhuren

Nog een voordeel dat u ervaart bij het kopen en verhuren van vastgoed op Center Parcs: gemak. U koopt de recreatiewoning en verhuurt deze weer aan Center Parcs. Vervolgens wordt al het werk van u overgenomen. Zo heeft u zelf totaal geen omkijken naar de exploitatie, het onderhoud en het leegstandsrisico van de vakantiewoningen. Interesse? Neem dan vandaag nog contact op via +32 (0)11 61 63 00 voor meer informatie over de mogelijkheden voor het kopen van een vakantiewoning bij Center Parcs Vastgoed.