Vind de investering die bij u past!

huis

Waarin investeren

Als u zich afvraagt waarin u wilt investeren, laat u dan adviseren door de professionals van Center Parcs Vastgoed. Investeren in vastgoed met ons betekent namelijk kiezen voor gegarandeerde huurinkomsten én zorgeloze beleggingen. Wij nemen namelijk het beheer, de exploitatie én het onderhoud van uw vakantiewoning voor u uit handen. Zo heeft hier geen omkijken naar, maar ontvangt u wel ieder kwartaal het rendement op uw rekening.

Kerntaken en cijfers

Vastgoedontwikkeling

  • Ontwerp en bouw van vakantiewoningen en toeristische parken
  • 52% verkoop aan particuliere beleggers
  • 48% verkoop aan institutionele beleggers

Toeristische sector

  • Exploitatie van woningen en resorts op basis van huur- of beheerovereenkomst
  • 43% verkoop van vakanties aan Franse gasten
  • 57% verkoop van vakanties aan Internationale gasten
12.200
medewerkers bedienen bijna
8 miljoen klanten
283
locaties
44.500 cottages, appartementen en woningen aan zee, in de bergen en op het platteland 57% in Frankrijk
43% in overige landen 53% heeft een eco-label of andere milieucertificering

Waarin kan ik op een duurzame wijze investeren?

Als u het tevens belangrijk vindt om iets goeds te doen voor het milieu, ook dan is een recreatiewoning op een van onze natuurparken een passende investering. Center Parcs is namelijk een duurzame ondernemer – wij willen voortrekker zijn op gebied van verduurzaming in de toeristische sector en oplossingen bieden voor zowel de huidige áls de toekomstige investeerder. Zo blijft onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk. De keuze waarin u wilt investeren blijft uiteraard aan uzelf. Maar met een gegarandeerde huurinkomsten, officiële huurgarantie én een duurzame investering wordt de keuze vrij eenvoudig.

Plan een afspraak in en zet de eerste stap naar rendement

Laat ons al uw vragen zoals ‘Waarin kan ik het beste investeren?’ beantwoorden. Met meer dan 50 jaar aan kennis en ervaring in zowel de toeristische als de vastgoedsector weten wij precies welke investeringen voor u rendement op leveren. Bekijk de vastgoedprojecten die momenteel te koop worden aangeboden en kies welke verhuurformule bij u past. Wij begeleiden u van oriëntatie tot aankoop. Bel naar +32 (0)11 61 63 00 om een afspraak in te plannen.