huis

Slim geld verdienen

Door slim te investeren is het mogelijk om geld te verdienen met uw vermogen, zonder dat het uzelf veel tijd en moeite kost. Bij Center Parcs Vastgoed bieden wij u de mogelijkheid om te beleggen met gegarandeerd rendement door een officiële huurgarantie – u ontvangt uw huurinkomsten dus stipt ieder kwartaal. Door onze persoonlijke begeleiding weet u precies waar u aan toe bent in de komende jaren.

Kerntaken en cijfers

Vastgoedontwikkeling

  • Ontwerp en bouw van vakantiewoningen en toeristische parken
  • 54% verkoop aan particuliere beleggers
  • 46% verkoop aan institutionele beleggers

Toeristische sector

  • Exploitatie van woningen en resorts op basis van huur- of beheerovereenkomst
  • 42% verkoop van vakanties aan Franse gasten
  • 58% verkoop van vakanties aan Internationale gasten
12.000
medewerkers bedienen bijna
8 miljoen klanten
284
locaties
43.500 cottages, appartementen en woningen aan zee, in de bergen en op het platteland 58% in Frankrijk
42% in overige landen 38% heeft een eco-label of andere milieucertificering

Zorgeloos en slim geld investeren in vastgoed

Een investering in recreatief vastgoed van Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs is een van de vele manieren om slim te investeren met weinig geld en zo te verdienen met uw eigen vermogen. U koopt uw eigen cottage of appartement op de mooiste vakantieparken in Europa, en verhuurt deze terug aan Center Parcs. Wij regelen de exploitatie en het onderhoud voor u, terwijl u een aantrekkelijk rendement uit de gegarandeerde huurinkomsten ontvangt. Deze slimme investering is voor u als investeerder volledig zorgeloos. Wilt u graag zelf gebruikmaken van uw vakantiewoning? Dat is geen probleem! Er zijn verschillende verhuurformules beschikbaar.

Meer weten over slim geld verdienen met gegarandeerd rendement?

Heeft u interesse om te beleggen in het vastgoed van Center Parcs? Of heeft u nog vragen met betrekking tot investeren in vastgoed met weinig geld? Vraag dan een portfolio aan of plan een afspraak met een van de professionele adviseurs door te bellen naar +32 (0)11 61 63 00. Tijdens dit oriënterende gesprek ontvangt u persoonlijk advies om slim te investeren in vastgoed en geld te verdienen met uw huidige vermogen door weinig geld in te leggen. Wij nemen u graag de zorgen uit handen.