huis

Slim geld verdienen

Door slim te investeren is het mogelijk om geld te verdienen met uw vermogen, zonder dat het uzelf veel tijd en moeite kost. Bij Center Parcs Vastgoed bieden wij u de mogelijkheid om te beleggen met gegarandeerd rendement door een officiële huurgarantie – u ontvangt uw huurinkomsten dus stipt ieder kwartaal. Door onze persoonlijke begeleiding weet u precies waar u aan toe bent in de komende jaren.

Kerntaken en cijfers

Vastgoedontwikkeling

  • Ontwerp en bouw van vakantiewoningen en toeristische parken
  • 52% verkoop aan particuliere beleggers
  • 48% verkoop aan institutionele beleggers

Toeristische sector

  • Exploitatie van woningen en resorts op basis van huur- of beheerovereenkomst
  • 43% verkoop van vakanties aan Franse gasten
  • 57% verkoop van vakanties aan Internationale gasten
12.200
medewerkers bedienen bijna
8 miljoen klanten
283
locaties
44.500 cottages, appartementen en woningen aan zee, in de bergen en op het platteland 57% in Frankrijk
43% in overige landen 53% heeft een eco-label of andere milieucertificering

Hoe kunt u slim geld verdienen?

Bent u op zoek naar een slimme manier om geld te verdienen? Wel dan kunt u het best eerst uw geld nuttig investeren. Zo kunt u investeren in vastgoed van Center Parcs Vastgoed. Investeren in een huisje van Center Parcs is één van de vele manieren om slim geld te verdienen. Hoe u rijk wordt met vastgoed zonder veel werk? Wel, u koopt uw eigen cottage of appartement op de mooiste vakantieparken in Europa, en verhuurt deze terug aan Center Parcs. Zij regelen de exploitatie en het onderhoud voor u, terwijl u een aantrekkelijk rendement uit de gegarandeerde huurinkomsten ontvangt. Deze slimme investering is voor u als investeerder volledig zorgeloos.

Kom meer te weten over slim geld verdienen met gegarandeerd rendement

Twijfelt u nog om te investeren in vastgoed of niet? Wij halen u over de streep! U kunt op deze manier namelijk slim geld verdienen. Vraag een portfolio aan of plan een afspraak in met een van de professionele adviseurs bij interesse. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar +32 (0)11 61 63 00. Tijdens dit oriënterende gesprek ontvangt u persoonlijk advies omtrent een goede investering. Voor u het weet kunt u slim geld verdienen met uw huidige vermogen door weinig geld in te leggen.