Haal rendement uit de verhuur van een vakantiewoning

huis

Rendement verhuur vakantiewoning

Bent u op zoek naar een goed rendement door in vastgoed te investeren, en eventueel de verhuur van een vakantiewoning mogelijk te maken? Center Parcs Vastgoed kan u helpen bij het behalen van een goed rendement door te investeren in een betrouwbaar vastgoedproject. Door te beleggen in vakantieparken over heel Europa kunt u snel, eenvoudig en betrouwbaar investeren. Op die manier zorgt u ervoor dat uw geld meer waard wordt.

Kerntaken en cijfers

Vastgoedontwikkeling

  • Ontwerp en bouw van vakantiewoningen en toeristische parken
  • 52% verkoop aan particuliere beleggers
  • 48% verkoop aan institutionele beleggers

Toeristische sector

  • Exploitatie van woningen en resorts op basis van huur- of beheerovereenkomst
  • 43% verkoop van vakanties aan Franse gasten
  • 57% verkoop van vakanties aan Internationale gasten
12.200
medewerkers bedienen bijna
8 miljoen klanten
283
locaties
44.500 cottages, appartementen en woningen aan zee, in de bergen en op het platteland 57% in Frankrijk
43% in overige landen 53% heeft een eco-label of andere milieucertificering

Vast rendement van de verhuur van een vakantiewoning als belegging

Wanneer u uw geld op uw spaarrekening zet, krijgt u daar tegenwoordig amper nog iets voor terug. Beleggen in aandelen is een optie, alleen vergt het veel kennis, geld en tijd. Heeft u er wel eens aan gedacht om te investeren in recreatief vastgoed en te kiezen voor verhuur om zo het hoogste rendement uit uw vermogen te halen? Investeer daarom in uw eigen vakantiewoning en verdien zonder veel te hoeven doen.

De voordelen van investeren in vastgoed voor een vast rendement

Wij helpen u graag bij elke stap, zodat u voor de verhuur van uw vakantiewoning een aanzienlijk rendement ontvangt. Zo heeft u in de variabele formule recht op een minimale garantie van 3% vaste huur, samen met een vast percentage van de totaal verhuuromzet als u ervoor kiest om zelf ook gebruik te maken van de woning. Wilt u enkel investeren in vastgoed, maar wilt u wel vast rendement uit het verhuren van de vakantiewoning halen? Dan heeft u zelfs recht op 4,5% aan vaste huurinkomsten.

Combineer vertrouwen met een vast rendement

Kies voor verhuur van uw vakantiewoning en ontvang het rendement waar u naar op zoekt bent. Doordat wij het beheer en het onderhoud van de woning verzorgen, kunt u zorgeloos beleggen en volop genieten van uw investering. Combineer vertrouwen met een maximaal resultaat. Neem contact met ons op door te bellen naar +32 (0) 11 61 63 00 of maak een afspraak zodat wij het traject tot in detail aan u kunnen uitleggen. Vraag een portfolio aan en ontdek wat voor u de beste rendementsformule wanneer u kiest voor het verhuren van uw vakantiewoning aan Center Parcs.