Haal rendement uit de verhuur van een vakantiewoning

huis

Rendement voor de verhuur van een vakantiewoning

Bent u op zoek naar een goed rendement voor de verhuur van een vakantiewoning? Center Parcs Vastgoed kan u helpen bij het behalen van een goed rendement voor een van onze vakantiewoningen. Wij hebben parken over heel Europa, vol met gezellige huisjes die de belegging honderd procent waard zijn en veel rendement opleveren. Op die manier zorgt u ervoor dat uw geld meer waard wordt.

Kerntaken en cijfers

Vastgoedontwikkeling

  • Ontwerp en bouw van vakantiewoningen en toeristische parken
  • 52% verkoop aan particuliere beleggers
  • 48% verkoop aan institutionele beleggers

Toeristische sector

  • Exploitatie van woningen en resorts op basis van huur- of beheerovereenkomst
  • 43% verkoop van vakanties aan Franse gasten
  • 57% verkoop van vakanties aan Internationale gasten
12.200
medewerkers bedienen bijna
8 miljoen klanten
283
locaties
44.500 cottages, appartementen en woningen aan zee, in de bergen en op het platteland 57% in Frankrijk
43% in overige landen 53% heeft een eco-label of andere milieucertificering

Vast rendement bij de verhuur van een vakantiewoning als belegging

Wanneer u uw geld op uw spaarrekening zet, krijgt u daar tegenwoordig amper nog iets voor terug. Geld beleggen in aandelen is een optie, alleen vergt het veel kennis, kapitaal en tijd. Heeft u er wel eens aan gedacht om te beleggen in vastgoed en te kiezen voor verhuur om zo het hoogste rendement uit uw vermogen te halen? Kies er daarom voor om in uw eigen vakantiehuis te beleggen en verdien zonder veel te hoeven doen. Wij helpen u namelijk graag bij elke stap, zodat u voor de verhuur van uw vakantiewoning een aanzienlijk rendement ontvangt als u gaat beleggen in een van onze vakantieparken.

Combineer vertrouwen met een vast rendement

Kies voor de verhuur van uw vakantiewoning en ontvang het rendement waar u naar op zoekt bent. Doordat wij het beheer en het onderhoud van de woning verzorgen, kunt u zorgeloos beleggen en volop genieten van uw investering. Combineer vertrouwen met een maximaal resultaat en beleg zonder risico’s. Neem contact met ons op door te bellen naar +32 (0) 11 61 63 00 of maak een afspraak zodat wij het traject tot in detail aan u kunnen uitleggen. Vraag een portfolio aan en ontdek wat voor u de beste rendementsformule is, wanneer u kiest voor het verhuren van uw vakantiewoning aan Center Parcs.