Een bewezen succesformule

Waarom investeren bij Center Parcs Vastgoed?

Vaste huuropbrengst

Center Parcs biedt u als eigenaar gegarandeerde en geïndexeerde inkomsten uit verhuur.

Duurzame investering

Center Parcs gaat verstandig om met energie. En een laag stroomverbruik vermindert voor u de financiële lasten.

Een sterk merk

Al 50 jaar ontwerpt, bouwt en beheert Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs duurzame toeristische parken.

Op zoek naar het beste rendement van de verhuur van een vakantiewoning als investering? Center Parcs Vastgoed kan u daarbij helpen. Door te beleggen in vakantieparken in heel Europa, kunt u snel, eenvoudig en betrouwbaar investeren. Op die manier zorgt u ervoor dat uw geld meer waard wordt.

Zekerheid

Center Parcs keert u gegarandeerd een vaste huuropbrengst uit. Wat de bezettingsgraad ook is, ieder kwartaal ontvangt u de opbrengst van uw cottage. Na aankoop komen er geen extra kosten bij voor water, elektra, onderhoud, schade en verzekeringen.  

Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs beheert en onderhoudt uw accommodatie. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken. Als eigenaar gaat u een meerjarig contract aan met Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs. Zo heeft u geen omkijken naar uw recreatiewoning, maar wel zekerheid op de langere termijn. 

LEES MEER OVER ZEKERHEID

Veiligheid

Uw recreatiewoning is een zorgeloos bezit. Vanaf het oriëntatiemoment tot en met uw aankoop begeleiden wij u persoonlijk. Investeren in vastgoed betekent genieten van fiscaal voordeel. Word daarom veilig eigenaar van een beleggingspand via Center Parcs Vastgoed.

We werken samen met zeer gerenommeerde partijen op fiscaal en financieel gebied, die wij graag betrekken in het aankoopproces. Wij garanderen u hierdoor 100% kwaliteit en efficiëntie. De woning blijft uw eigendom, u ontvangt een aantrekkelijk rendement uit gegarandeerde huurinkomsten en u hebt er zelf geen omkijken naar.

Lees meer over veiligheid

Vast rendement van de verhuur van een vakantiewoning als belegging

Wanneer u uw geld op uw spaarrekening zet, krijgt u daar tegenwoordig amper nog iets voor terug. Beleggen in aandelen is een optie, alleen vergt het veel kennis, geld en tijd. Heeft u er wel eens aan gedacht om voor het verhuren van recreatief vastgoed te gaan en te kiezen voor de verhuur van uw eigen vakantiewoning voor het hoogste rendement? Investeer daarom in uw eigen vakantiewoning en verdien zonder veel te hoeven doen.

De voordelen van het verhuren van een vakantiewoning voor een vast rendement

Wij helpen u graag bij iedere stap, zodat u voor de verhuur van uw vakantiewoning flink wat rendement krijgt. Zo heeft u recht op 3% van de variabele huur, inclusief een percentage van de totaal huuromzet, als u ervoor kiest om zelf ook gebruik te maken van de woning. Wilt u enkel investeren, maar wilt u wel vast rendement uit het verhuren van de vakantiewoning halen? Dan heeft u zelfs recht op 5% van de huur.

Combineer vertrouwen met een vast rendement

Kies voor het verhuren van uw vakantiewoning en krijg het rendement waar u naar op zoekt bent. Doordat wij het beheer en het onderhoud van de woning verzorgen, kunt u zich met zorgeloos beleggen en genieten bezighouden. Combineer vertrouwen met een maximaal resultaat. Neem contact met ons op door te bellen naar +32 (0) 11 61 63 00 of maak een afspraak zodat wij het traject haarfijn aan u kunnen uitleggen. Vraag een portfolio aan en ontdek wat voor u het rendement is als u kiest voor de verhuur van uw vakantiewoning.