Een belegging zonder risico

zandvoort

Beleggen zonder risico

Beleggen zonder risico, kan dat? Wel als u de hulp inschakelt van Center Parcs Vastgoed. Kies ervoor om te investeren in een vakantiewoning in een van onze Europese parken en zorg ervoor dat uw vermogen meer waard wordt. Dankzij professionele begeleiding en een uitkeergarantie, weet u zeker dat u op een veilige en betrouwbare manier alles uit uw geld kunt halen.

Kerntaken en cijfers

Vastgoedontwikkeling

  • Ontwerp en bouw van vakantiewoningen en toeristische parken
  • 52% verkoop aan particuliere beleggers
  • 48% verkoop aan institutionele beleggers

Toeristische sector

  • Exploitatie van woningen en resorts op basis van huur- of beheerovereenkomst
  • 43% verkoop van vakanties aan Franse gasten
  • 57% verkoop van vakanties aan Internationale gasten
12.200
medewerkers bedienen bijna
8 miljoen klanten
283
locaties
44.500 cottages, appartementen en woningen aan zee, in de bergen en op het platteland 57% in Frankrijk
43% in overige landen 53% heeft een eco-label of andere milieucertificering

Beleggen zonder risico? Investeer in vakantieparken

Een vakantiepark vlakbij Parijs, een Duitse chalet in de bergen of een knus huisje in Nederland. Waar u zichzelf ook ziet, een investering in een van onze vakantiewoningen is altijd een goede keuze. Bij ons kunt u altijd beleggen zonder risico. Na de investering zorgen wij voor het onderhoud en beheer van de woning, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over verzekeringen, de gasrekening of eventuele schade door de natuur.

Haal alles uit uw geld

Hoewel geld op een spaarrekening amper nog iets oplevert, kunt u door te beleggen in een vakantiewoning zonder zorgen genieten van een vast rendement. Maakt u gebruik van uw eigen vakantiewoning? Dan kunt u rekenen op 3% variabele huur, inclusief een percentage van de totale huuromzet. Wilt u enkel investeren? Dan loopt dat percentage zelfs op tot wel 4,5%. Wij helpen u om alles uit uw geld te halen, dat is een garantie.

Bij ons is beleggen altijd zonder risico

Samen zorgen wij ervoor dat de waarde van uw inboedel eenvoudig omhooggaat. Geniet volop van de belegging en ga voor een investering waar u achterstaat en waar geen risico aan verbonden is. Ziet u het zitten om alles uit uw vermogen te halen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +32 (0) 11 61 63 00 of maak een afspraak. Vraag vandaag nog een portfolio aan en vergroot eenvoudig én veilig uw eigen waarden!