Beleggen in vakantieparken

huis

De voordelen van beleggen in vakantieparken

Wist u dat u geld kunt verdienen door te beleggen in vakantieparken? De rente op de bank is tegenwoordig verwaarloosbaar en wanneer u wilt beleggen in aandelen heeft u tijd, geld en een bepaalde kennis nodig. Dat kan makkelijker. Center Parcs Vastgoed vertelt u graag meer, hoe u veilig en eenvoudig uw financieel vermogen nog sterker kunt maken.

Kerntaken en cijfers

Vastgoedontwikkeling

  • Ontwerp en bouw van vakantiewoningen en toeristische parken
  • 52% verkoop aan particuliere beleggers
  • 48% verkoop aan institutionele beleggers

Toeristische sector

  • Exploitatie van woningen en resorts op basis van huur- of beheerovereenkomst
  • 43% verkoop van vakanties aan Franse gasten
  • 57% verkoop van vakanties aan Internationale gasten
12.200
medewerkers bedienen bijna
8 miljoen klanten
283
locaties
44.500 cottages, appartementen en woningen aan zee, in de bergen en op het platteland 57% in Frankrijk
43% in overige landen 53% heeft een eco-label of andere milieucertificering

Heerlijk genieten door te beleggen in vakantieparken

In welke Europees land zou u een vakantiewoning willen kopen als ideale investering? Het is helemaal aan u. Met professionele begeleiding leggen wij u het proces van A tot Z haarfijn uit. Kiest u ervoor om te beleggen in een van onze vakantieparken, dan kunt u rekenen op een vast rendement. Wilt u zelf van uw investering gebruikmaken? Geen probleem! Bezoek uw huisje aan de Franse kust of geniet van de bosrijke omgeving in Duitsland. Ontspan terwijl u er iets voor terugkrijgt.

Kiest u ervoor om te beleggen in een van onze vakantieparken? Dan profiteert u van vele voordelen. Zo kunt u ervoor kiezen om uw aanwinst te beschouwen als tweede huis en hier zelf met enige regelmaat te verblijven. U heeft in dat geval recht op 3% variabele huur, inclusief een percentage van de totale huuromzet. Ziet u de recreatiewoning enkel als investering? Dan ontvangt u zelfs 4,5% gegarandeerde huur. Zo bent u altijd verzekerd van 100% huuruitkering, ongeacht de bezetting van de vakantiewoning. Doordat de woning vervolgens onderhoudsvrij en zonder beheer is, hoeft u na de belegging nergens meer aan te denken.

Beleggen in vakantieparken is investeren in uw eigen vermogen

Ziet u het zitten om geld te verdienen onder de zon, zonder daar veel voor te hoeven doen? Dan is deze investering iets voor u. Laten we samen kijken wat voor u de beste mogelijkheden zijn en laat uw geld meer waard worden. Maak een afspraak of neem contact met ons op door te bellen naar +32 (0) 11 61 63 00. Vraag nu een portfolio aan en kom erachter hoe u op een veilige manier kunt investeren in recreatief vastgoed.