Beleggen in vakantieparken

huis

De voordelen van beleggen in vakantieparken

Wist u dat u geld kunt verdienen door te beleggen in vakantieparken? Wanneer u wilt beleggen in aandelen heeft u tijd, kapitaal en een bepaalde kennis nodig. Dat kan makkelijker. Center Parcs Vastgoed vertelt u graag meer, hoe u veilig en eenvoudig uw financieel vermogen nog sterker kunt maken door te beleggen in onze vakantieparken.

Kerntaken en cijfers

Vastgoedontwikkeling

  • Ontwerp en bouw van vakantiewoningen en toeristische parken
  • 52% verkoop aan particuliere beleggers
  • 48% verkoop aan institutionele beleggers

Toeristische sector

  • Exploitatie van woningen en resorts op basis van huur- of beheerovereenkomst
  • 43% verkoop van vakanties aan Franse gasten
  • 57% verkoop van vakanties aan Internationale gasten
12.200
medewerkers bedienen bijna
8 miljoen klanten
283
locaties
44.500 cottages, appartementen en woningen aan zee, in de bergen en op het platteland 57% in Frankrijk
43% in overige landen 53% heeft een eco-label of andere milieucertificering

Beleggen in vakantieparken in heel Europa

In welke Europees land zou u een vakantiewoning willen kopen als ideale investering? Het is helemaal aan u. Met professionele begeleiding leggen wij u het proces van a tot z haarfijn uit. Kiest u ervoor om te beleggen in een van onze vakantieparken, dan kunt u rekenen op een vast rendement voor de verhuur van uw vakantiewoning.

Heerlijk genieten door te beleggen in vakantieparken

Het beleggen in een huisje, met name in een van onze vakantieparken, kent diverse voordelen die het een aantrekkelijke optie maken voor potentiële beleggers. Zo biedt een recreatiewoning als belegging de kans op zowel kapitaalgroei als een stabiel rendement, gezien de toenemende vraag naar vakantieverblijven in eigen land. Bovendien kunnen eigenaren van zo'n vakantiewoning profiteren van een huuruitkering wanneer ze besluiten hun eigendom te verhuren. Deze passieve inkomstenbron, gecombineerd met de potentiële waardestijging van het vastgoed, maakt beleggen in een vakantiehuis een verleidelijke overweging voor velen.

Beleg in onze vakantieparken

Ziet u het zitten om geld te verdienen onder de zon, zonder daar veel voor te hoeven doen? Dan is beleggen in vastgoed bij ons iets voor u. Laten we samen kijken wat voor u de beste mogelijkheden zijn en laat uw geld meer waard worden. Maak een afspraak of neem contact met ons op door te bellen naar +32 (0) 11 61 63 00. Vraag nu een portfolio aan en kom erachter hoe u op een veilige manier kunt beleggen in recreatief vastgoed.