Beleggen in vastgoed

7 reden om te beleggen

1. Beleggen bij dé Europees marktleider
2. Al 1.500 eigenaren gingen u voor
3. Professionele begeleiding en advies
4. Een zorgeloze investering
5. Netto huuropbrengsten 15 jaar lang
6. Traditioneel gebouwde cottages
7. Doorverkoop van uw bezit altijd mogelijk

Afbeelding
Waardevast investeren in Center Parcs

In vastgoed beleggen

In vastgoed van Center Parcs Vastgoed beleggen is de meest betrouwbare manier om zoveel mogelijk rendement uit uw vermogen te halen. U kiest immers voor een gevestigd en gerenommeerd bedrijf met meer dan 50 jaar aan kennis en ervaring. Tijdens het gehele aankoopproces van het beleggingsvastgoed ontvangt u professionele begeleiding. En dat is nog maar een van de voordelen die u ontvangt wanneer u besluit om te kiezen voor een vastgoedbelegging.

Zonder zorgen uw vermogen in vastgoed beleggen

Wanneer u kiest voor een vastgoedbelegging in een van onze vakantiewoningen begeleiden wij u hierbij volledig. Dit begint met het aankoopproces van het beleggingsvastgoed, maar gaat nog veel verder. Zo verzorgen we ook het beheer en onderhoud van de woning. Hierbij bent u er altijd van verzekerd dat u 100% huuruitkering ontvangt, ongeacht de bezetting van uw vakantiewoning. Door te kiezen voor een vastgoedbelegging bij ons, bent u met andere woorden verzekerd van een betrouwbare en veilige belegging.

Nog nooit eerder had u zoveel zekerheid bij beleggingsvastgoed

Na aankoop van uw onroerend goed als vastgoedbelegging, ontvangt u van ons een langjarig huurcontract van circa vijftien jaar. Tijdens deze periode ontvangt u een maandelijkse huuruitkering uit uw beleggingsvastgoed. Deze uitkering bestaat uit ofwel 4,5% gegarandeerde huur óf minstens 3% variabele huur + een vast percentage van de totale huuromzet.

Ontvang persoonlijk advies bij het beleggen in vastgoed

Voordat u overweegt om te beleggen in een vakantiehuis, wilt u daar natuurlijk 100% zeker over zijn. Bent u toch nog niet helemaal zeker waarin u wilt beleggen? Onze specialisten gaan graag met u aan tafel zitten om uw wensen en doelstellingen te bespreken en u persoonlijk te adviseren over ons beleggingsvastgoed. Ook is het mogelijk om een berekening te laten maken van wat de vastgoedbelegging u naar schatting gaat opleveren. Maak hiervoor een afspraak door te bellen naar +32 (0)11 61 63 00. Heeft u andere vragen over een vastgoedbelegging? Neem ook dan gerust contact op met ons. Wij helpen u graag aan de juiste belegging in een van onze vakantieparken.