Beleggen in vastgoed

7 reden om te beleggen

1. Beleggen bij dé Europees marktleider
2. Al 1.500 eigenaren gingen u voor
3. Professionele begeleiding en advies
4. Een zorgeloze investering
5. Netto huuropbrengsten 15 jaar lang
6. Traditioneel gebouwde cottages
7. Doorverkoop van uw bezit altijd mogelijk

Afbeelding
Waardevast investeren in Center Parcs

In vastgoed beleggen met gegarandeerde huurinkomsten

Wat zijn de mogelijkheden voor beleggen met gegarandeerde huurinkomsten?

Hoe behaalt u een goed rendement op uw vermogen? De spaarrentes zijn laag en op uw vermogen betaalt u belasting. Beleggen kan interessant zijn voor uw rendement, maar zelf doen kost veel tijd en vereist kennis, terwijl expertise inhuren geld kost en de resultaten niet gegarandeerd zijn.

Waarom kiezen voor een belegging zoals vastgoed?

Duizenden mensen kiezen als belegging voor recreatief vastgoed van Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs. Dit neemt de zorgen uit handen en daardoor weet u precies wat het u oplevert, ook op de langere termijn.

De voordelen van beleggen in vastgoed bij Center Parcs Vastgoed

Center Parcs Vastgoed stelt u in staat om zelf een cottage of appartement te kopen en te verkopen op de mooiste vakantieparken in Europa. De woning blijft uw eigendom, u ontvangt een aantrekkelijk rendement uit gegarandeerde huurinkomsten en u heeft er zelf geen omkijken naar.

Hoe werkt beleggen bij Center Parcs?

U koopt een recreatiewoning en verhuurt deze weer aan Center Parcs. In de huurovereenkomst neemt Center Parcs al het werk van u over, zoals:

  • De exploitatie van uw woning wordt geheel verzorgd
  • Onafhankelijk van de bezetting ontvangt u gegarandeerde huurinkomsten
  • U heeft geen omkijken naar onderhoudswerkzaamheden

Huurovereenkomst voor 15 jaar
De huurovereenkomsten worden vaak zelfs voor 15 jaar afgesloten. Zo heeft u geen omkijken naar uw vakantiewoning, maar bent u met de officiële huurgarantie wel verzekerd van huurinkomsten op de langere termijn door te beleggen in ons onroerend goed! Groupe Pierre & Vacances–Center Parcs is bovendien een beursgenoteerde onderneming die al meer dan 50 jaar bestaat. Als u voor een belegging in vastgoed bij ons kiest, maakt u de keuze voor een betrouwbare en zeer ervaren partner.

Meer weten over beleggen met gegarandeerde huurinkomsten?

Heeft u interesse om te starten met beleggen in vastgoed en ontvangt u graag advies van Center Parcs Vastgoed om gegarandeerde huurinkomsten te ontvangen op uw belegging? Ontvangt u graag persoonlijk advies om uw investering te optimaliseren en uw rendement te maximaliseren? Vraag ons portfolio aan om te zien welke recreatiewoningen momenteel te koop staan.

Maak bovendien een afspraak via +32 (0)11 61 63 00 en kom langs bij ons kantoor. Ons team van specialisten staat zeven dagen per week voor u klaar om u persoonlijk te adviseren over beleggen met een gegarandeerde huurinkomsten.