Beleggen met gegarandeerd rendement

Wat zijn de mogelijkheden voor beleggen met gegarandeerd rendement?

Hoe behaalt u een goed rendement op uw vermogen? De spaarrentes zijn laag en over uw vermogen betaalt u belasting. Beleggen kan interessant zijn, maar zelf doen kost veel tijd en vereist kennis, terwijl expertise inhuren geld kost en de resultaten niet gegarandeerd zijn.

Waarom investeren in een vakantiewoning?

Duizenden mensen kiezen voor een investering in recreatief vastgoed van Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs. Dit neemt de zorgen uit handen en daardoor weet u precies wat het u oplevert, ook op de langere termijn.

De voordelen van beleggen bij Center Parcs Vastgoed

Center Parcs Vastgoed stelt u in staat om zelf een cottage of appartement te kopen en te verkopen op de mooiste vakantieparken in Europa. De woning blijft uw eigendom, u ontvangt een aantrekkelijk rendement uit gegarandeerde huurinkomsten en u hebt er zelf geen omkijken naar.

Hoe werkt beleggen
bij Center Parcs?

U koopt een recreatiewoning en verhuurt deze weer aan Center Parcs. In de huurovereenkomst neemt Center Parcs al het werk van u over, zoals:

  • Exploitatie - de exploitatie van uw woning en het vakantiepark wordt geheel verzorgd
  • Leegstandsrisico - onafhankelijk van de bezetting ontvangt u gegarandeerde huurinkomsten
  • Onderhoud - Center Parcs verzorgt al het onderhoud waar u geen omkijken naar heeft

Huurovereenkomst voor 15 jaar

De huurovereenkomsten worden vaak zelfs voor 15 jaar afgesloten. Zo hebt u geen omkijken naar uw recreatiewoning, maar wel zekerheid op de langere termijn!

Groupe Pierre & Vacances–Center Parcs is een beursgenoteerde onderneming die dit jaar maar liefst 50 jaar bestaat. U belegt dus bij een betrouwbare en zeer ervaren partner.

Meer weten over beleggen met gegarandeerd rendement?

Heeft u interesse om te beleggen via Center Parcs vastgoed en op deze manier gegarandeerd rendement te ontvangen? Vraag dan onze portfolio aan om te zien welke recreatiewoningen momenteel te koop staan. Ontvangt u graag persoonlijk advies om het maximale uit uw investering te halen?

Maak dan een afspraak via +32 (0)11 61 63 00 en kom langs bij ons kantoor in Goes. Ons team van specialisten staat zeven dagen per week voor u klaar om u persoonlijk te adviseren over beleggen met een gegarandeerd rendement.