moeder en kind

Zelf uw vakantie doorbrengen in de vakantiewoning

Beleggen in onroerend goed biedt veel zekerheid. Dat geldt al helemaal als het gaat om vakantiewoningen. In tegenstelling tot beleggingen op de beurs, bent u er bij Center Parcs Vastgoed van verzekerd dat uw investering waarde blijft houden. Ook bent u gegarandeerd van vaste maandelijkse huurinkomsten, ongeacht de bezetting van de vakantiewoning. Dit op basis van een langlopend huurcontract van circa 15 jaar.

Kerntaken en cijfers

Vastgoedontwikkeling

  • Ontwerp en bouw van vakantiewoningen en toeristische parken
  • 54% verkoop aan particuliere beleggers
  • 46% verkoop aan institutionele beleggers

Toeristische sector

  • Exploitatie van woningen en resorts op basis van huur- of beheerovereenkomst
  • 42% verkoop van vakanties aan Franse gasten
  • 58% verkoop van vakanties aan Internationale gasten
12.000
medewerkers bedienen bijna
8 miljoen klanten
284
locaties
43.500 cottages, appartementen en woningen aan zee, in de bergen en op het platteland 58% in Frankrijk
42% in overige landen 38% heeft een eco-label of andere milieucertificering

Beleggen in het beste en mooiste onroerend goed van Europa

De vakantiewoningen van Center Parcs waarin u kunt investeren, zijn te vinden in vakantieparken op de mooiste locaties van Europa. Kiest u voor een vakantiewoning bij onze noorderburen in Nederland of gaat u voor een appartement aan de Costa del Sol? Bekijk snel ons aanbod. Het onroerend goed waarin u wilt beleggen staat er ongetwijfeld tussen!

Zelf uw vakantie doorbrengen in de vakantiewoning

Wanneer u belegt in een prachtige vakantiewoning, is het begrijpelijk dat u ernaar verlangt om er ook zélf uw vakantie door te brengen. Dat is mogelijk. In dat geval ontvangt u maandelijks 3% van de variabele huur, aangevuld met een vast percentage van de totale verhuuromzet. Besluit u om het onroerend goed puur voor het beleggen te kopen? In dat geval bieden wij u de zekerheid van 4,5% gegarandeerde huur aan.

Is het beleggen in een vakantiewoning iets voor u?

Nog een voordeel wanneer u besluit te beleggen in onroerend goed van Center Parcs: u ontvangt professionele begeleiding bij de aankoop van de vakantiewoning. Samen met u bespreken we uw wensen en doelen. Vervolgens vertellen we u alles over de mogelijkheden, adviseren we u en maken we een schatting van de maandelijkse kosten en opbrengsten. Bel ons via +32 (0)11 61 63 00, maak een afspraak op ons kantoor, op locatie of bij u thuis. Wilt u eerst nog wat vragen? Neem ook dan zeker contact met ons op.