Belasting op huurinkomsten

huis

Belasting op de huurinkomsten van uw recreatief vastgoed

Vraagt u zich om of u belasting moet betalen op de huurinkomsten van een vakantiewoning. Wel, als u deze woning als investering heeft aangeschaft, betaalt u ook belasting op de huurinkomsten die u ontvangt. Hoewel u rekening moet houden met diverse wet- en regelgevingen, levert deze investering een mooi rendement op voor u. Op de inkomsten van uw woning betaalt u vermogensrendementsheffing en eventueel nog andere bijdragen. Met de huurgarantie van Center Parcs Vastgoed bent u ieder kwartaal verzekerd van een huurinkomsten, die u moet aangeven bij uw belasting. We adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Kerntaken en cijfers

Vastgoedontwikkeling

  • Ontwerp en bouw van vakantiewoningen en toeristische parken
  • 52% verkoop aan particuliere beleggers
  • 48% verkoop aan institutionele beleggers

Toeristische sector

  • Exploitatie van woningen en resorts op basis van huur- of beheerovereenkomst
  • 43% verkoop van vakanties aan Franse gasten
  • 57% verkoop van vakanties aan Internationale gasten
12.200
medewerkers bedienen bijna
8 miljoen klanten
283
locaties
44.500 cottages, appartementen en woningen aan zee, in de bergen en op het platteland 57% in Frankrijk
43% in overige landen 53% heeft een eco-label of andere milieucertificering

Waar moet u rekening mee houden als u de belasting op uw huurinkomsten aangeeft?

Twijfelt u nog om te investeren in vastgoed of niet omdat u niet weet hoe de belastingen omtrent de huurinkomsten werken? Wij leggen het graag uit! Hoewel de belastingaangifte onderhevig is aan strenge wet- en regelgeving, is het eenvoudig om uw huurinkomsten op correcte wijze aan te geven. Dit wordt mogelijk gemaakt door de verhuurformules die Center Parcs Vastgoed hanteert. Als u heeft geïnvesteerd in een vakantiehuis sluit u een langjarige huurovereenkomst af, waarna u een vastgelegde huuropbrengst uitgekeerd krijgt. U ontvangt ieder kwartaal de afgesproken opbrengst zodat u uw huurinkomsten en de bijbehorende belasting op correcte wijze anticipeert.

Ontvang persoonlijk advies over uw beleggingsmogelijkheden

Met meer dan 50 jaar ervaring in vastgoedbeleggingen helpen wij u graag om zorgeloos te investeren. Reken op continue begeleiding gedurende het hele proces, van aankoop tot beheer en onderhoud. Meer informatie over de financiering van een vakantiewoning vraagt u eenvoudig aan bij Center Parcs Vastgoed. Wilt u advies ontvangen over de belasting op uw huurinkomsten? Neem dan vandaag nog contact op met ons via +32 (0)11 61 63 00, dan adviseren wij uw graag over alle investeringskansen.