Extra maatregelen Center Parcs Vastgoed vanwege coronavirus

afbeelding COVID-19 virus

Extra maatregelen Center Parcs Vastgoed in de strijd tegen het coronavirus

Het Coronavirus COVID-19 heeft een forse impact op de maatschappij en wij hebben hier als Center Parcs Vastgoed ook direct mee te maken.

Wij volgen de ontwikkeling, adviezen en richtlijnen van de overheid nadrukkelijk op. Daarnaast hanteren wij vanuit Center Parcs Vastgoed nog onderstaande maatregelen. Wij proberen hiermee alles in het werk te stellen om uw gezondheid en die van onze medewerkers zoveel mogelijk te waarborgen.

  • Tijdens informatie- en verkoopdagen houden wij ons aan de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Dit betekent dat u met maximaal 2 personen een afspraak kunt inplannen met één van onze vastgoedadviseurs. Ook houden wij 1,5 meter afstand. Wanneer u of iemand binnen uw gezin koortsverschijnselen vertoond kan de afspraak niet doorgaan. Om de regels van het RIVM te waarborgen is aanmelden voor de informatie- en verkoopdagen noodzakelijk zodat wij onze bezoekers zo verspreid mogelijk over de dag kunnen ontvangen.
  • Wanneer u fysiek contact wil vermijden is het uiteraard mogelijk om door middel van videobellen een persoonlijke (digitale) afspraak in te plannen met één van onze vastgoedadviseurs.
  • Een bezichtiging van de modelwoningen blijft mogelijk, wij hanteren ook hier de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent dat een afspraak uit maximaal 3 personen (incl. vastgoedadviseur) mag bestaan. Tijdens een bezichtiging op de projectlocatie (mits de gezondheidstoestand van de aanwezigen dit toelaat) houden wij ons ook aan de richtlijn om 1,5 meter afstand te bewaren en kunnen wij maximaal 2 personen (incl. vastgoedadviseur) tegelijkertijd in een modelwoning toestaan.

Geïnteresseerd in een investering via Center Parcs Vastgoed? Via onze website kunt u alle beschikbare informatie aanvragen. Daarbij heeft u voor een aantal van onze projecten in verkoop eveneens de mogelijkheid om de modelwoningen online te bezichtigen.

Wanneer u een reservering wilt maken voor één van onze projecten neem dan contact met ons op. Wij zijn 7 dagen per week uitstekend bereikbaar!

Telefoonnummer: +32 (0)11 - 61 63 00
E-mail: info@cpvastgoed.be

Let op: Heeft u vragen over een boeking die u gemaakt heeft op één van de Center Parcs vakantieparken en u bent geen eigenaar van een cottage, neem dan rechtstreeks contact op met Center Parcs via: +32 (0)70 224 900. 

Heeft u vragen over bovenstaande tekst of over de maatregelen die wij hanteren tijdens een bezichtiging? Neem dan contact op. Wij staan u graag te woord.

Zoals eerder vermeld houden de ontwikkelingen en instructies vanuit de overheid nadrukkelijk in de gaten. Mochten de aanwijzingen wijzigen dan nemen wij tijdig verdere passende maatregelen. Deze zullen dan ook via onze nieuwsbrief en op deze pagina aan u gecommuniceerd worden.

Wij wensen iedereen heel veel sterkte toe en hopen u binnenkort in goede gezondheid te ontvangen tijdens één van onze informatie- en verkoopdagen of persoonlijke afspraak.

Team Center Parcs Vastgoed