Center Parcs De Eemhof is van start!

Investeren in recreatief vastgoed een solide belegging

Zo’n twee weken geleden vierden we samen met de eerste geïnteresseerden de officiële lancering van Center Parcs De Eemhof. Samen met de aanwezige specialisten is gekeken naar een passende investering voor onze potentiële kopers. We kijken daarom ook terug op een succesvol eerste verkoop- en informatieweekend! 

Nieuwsbericht

Center Parcs De Eemhof is van start!

Zo’n twee weken geleden vierden we samen met de eerste geïnteresseerden de officiële lancering van Center Parcs De Eemhof. Veel bezoekers hebben de start verkoop aangewend om van gedachten te wisselen met onze vastgoedadviseurs. Samen met de aanwezige specialisten is gekeken naar een passende investering voor onze potentiële kopers. We kijken daarom ook terug op een succesvol eerste verkoop- en informatieweekend.

Nieuwe verkoopfase geopend
Het succes van het eerste verkoopweekend heeft ertoe geleid dat er nu al een nieuwe verkoopfase opengesteld wordt. Via ons online reserveringssysteem kunt u de beschikbare cottages bekijken en vrijblijvend één van de beschikbare vakantiewoningen voorreserveren. Wanneer u een cottage reserveert, blijft deze gereserveerd tot aan uw persoonlijke afspraak met één van onze vastgoedadviseurs.

Online RESERVEREN   

 

Verkoop- en informatiedagen
Bent u op zoek naar een investering met zekerheid met een geïndexeerde huuropbrengst gedurende 15 jaar? Wacht dan niet langer en schrijf u vandaag nog in voor onze verkoop- en informatiedagen op vrijdag 14 en zaterdag 15 juni 2019.
Ons team van vastgoedadviseurs kijkt samen met u naar de meest optimale investering. Ook heeft u de mogelijkheid om de modelwoningen te bekijken of uw vragen te stellen aan één van de aanwezige specialisten. Wij ontmoeten u graag in De Eemhof!

Datum:
Vrijdag 14 juni 2019 van 12:00 tot 18:00 uur.
Zaterdag 15 juni 2019 van 11:00 tot 17:00 uur.

of

Vrijdag 19 juli 2019 van 12:00 tot 18:00 uur.
Zaterdag 20 juli 2019 van 11:00 tot 17:00 uur.

Locatie:
Center Parcs De Eemhof
Slingerweg 1
3896 LD Zeewolde

AANMELDEN VERKOOPWEEKEND