Center Parcs ondersteunt lokale economie en milieu

Investeren in recreatief vastgoed een solide belegging

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) staat centraal bij het inkoopproces van Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs. Om bij te dragen aan de lokale economie en samenleving betrekt Pierre & Vacances-Center Parcs deze bij haar projecten.

Nieuwsbericht

Center Parcs ondersteunt lokale economie en milieu

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) staat centraal bij het inkoopproces van Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs. Om bij te dragen aan de lokale economie en samenleving betrekt Pierre & Vacances-Center Parcs deze bij haar projecten. Zo wordt er tijdens het inkoopproces rekening gehouden met verschillende milieucriteria waar producten aan moeten voldoen. Ook worden sociale werkplaatsen, kleine en middelgrote ondernemingen en andere lokale bedrijven betrokken bij de inkoop van producten en diensten.

Villages Nature® Paris
Dit project is het boegbeeld als het gaat om duurzaam toerisme. Het park dat in 2017 geopend is, biedt dankzij het nieuwe concept op het gebied van ecotoerisme tal van nieuwe ervaringen aan vele toeristen. Dit project is ontstaan uit een bijzondere samenwerking tussen Euro Disney S.C.A. en Pierre & Vacances-Center Parcs, ligt op steenworp afstand van Parijs en Disneyland® en heeft in totaal 916 cottages en appartementen tot zijn beschikking.

Voor ieder wat wils
Villages Nature® Paris biedt drie verschillende accomodaties aan: Cocoon VIP, Country Premium en Clan Comfort. Deze cottages en appartementen hebben voor ieder wat wils en zijn beschikbaar van 2 tot 12 personen. Ze bevinden zich in het centrum van de natuur, aan de oevers van het meer of middenin het bos en bieden een oase van rust, welzijn en luxe.

Reductie
“Met deze bijzondere vakantiebestemming introduceren we een totaalconcept op het gebied van duurzaam toerisme. Zo zorgt bijvoorbeeld het gebruik van geothermische energie voor een CO2-reductie van maar liefst 9000 ton per jaar.” Vertelt Joe Rohde, artistiek directeur van Villages Nature® Paris.

Veilig en zorgeloos investeren
Bent u geïnteresseerd geraakt in ons concept en wilt u meer informatie ontvangen over onze projecten in Nederland, Duitsland, Frankrijk en Spanje? Neem dan contact op met één van onze vastgoedadviseurs!

Contact