Heropening van het Center Parcs Park Nordseeküste Kerst 2018

Investeren in recreatief vastgoed een solide belegging

Op maandag 17 december werd het park Nordseeküste heropend na drie weken van intensieve en omvangrijke herstructurering van de Market Dome en de Aqua Mundo. 

Nieuwsbericht

Heropening van het Center Parcs Park Nordseeküste Kerst 2018

Modernisering en herstructurering van de centrale voorzieningen
Op maandag 17 december werd het park Nordseeküste heropend na drie weken van intensieve en omvangrijke herstructurering van de Market Dome en de Aqua Mundo. Voor de renovaties van beide locaties besteedden Center Parcs en diens gastronomiepartner Areas samen ongeveer 11,5 miljoen euro. De belangrijkste vernieuwingen hebben wij hieronder voor u samengevat:

Aqua Mundo:

  • Uitbreiding van het buitengebied: uitbreiding van de ligweide, nieuwe beplanting, rustruimten in Caraïbische stijl
  • Herinrichting van het entreegebied: een meer open en klantvriendelijker entreegebied, bredere paden en trappen
  • Verbouwing van het binnengebied: uitbreiding van het babyzwembad, echte tropische planten ter vervanging van de plastieke, herstructurering van het Aqua Café

Market Dome:

  • Nieuw verlichtingsconcept, nieuwe beplanting, nieuw podium, herstructurering van de voorgevels van de (Deco-)huizen, opstelplaats voor kinderwagens naast het entreegebied
  • Nieuw Italiaans restaurant “OhJulia” en meer ruimte voor zitplaatsen

Enkele decoratieve werken zoals de bouw van een buitensauna en de uitbreiding van het babyzwembad in Aqua Mundo zullen begin 2019 tijdens de sluitingstijden van de centrale voorzieningen voltooid worden, zonder daarbij afbreuk te doen aan de sfeer voor de parkgasten.

Goede omzetcijfers voor 2017-2018
Bijzonder heuglijk nieuws: de omzetcijfers voor het jaar 2017-2018 hebben zich tot op heden zeer positief ontwikkeld, ondanks het geringe aantal beschikbare accommodaties door de renovatiewerken. Sinds het begin van het renovatieproject in Park Nordseeküste in 2015 kon het park zelfs een omzetstijging van ongeveer 2 miljoen euro behalen. De bovengemiddelde bezettingsgraad van Park Nordseeküste, zoals ook die van talrijke andere Center Parcs parken dit jaar, kan ook worden toegeschreven aan de lange en zeer warme zomer: dankzij de haast Mediterrane temperaturen waren last minute-vakanties dit jaar bij de Duitsers erg populair.

We zijn verheugd dat wij dit renovatieproject nu, met Kerst 2018, succesvol hebben kunnen afsluiten. Wij danken u voor uw vertrouwen in ons en in ons uniek project en we verheugen er ons op om u ook in het nieuwe jaar verder van dienst te kunnen zijn.