Modernisering Center Parcs Park Hochsauerland start in zomer 2018

Nieuwsbericht

Modernisering Center Parcs Park Hochsauerland start in zomer 2018

De renovatiewerken van Center Parcs Park Nordseeküste bevinden zich in de eindfase. Onze ervaren renovatieprofessionals zijn bezig met de voorbereidingen voor de volgende bouwplaats, ongeveer 350 km ten zuiden van dit park, in het rustige Sauerland. In Park Hochsauerland is meer dan 90% van het recreatief vastgoed al verkocht als investering aan particuliere en institutionele beleggers. In de komende maand zullen de werkzaamheden hier starten.

Lokale steun
Vanaf de zomer van 2018 zullen veelal lokale bedrijven zorgdragen voor de renovatie van de vakantiehuizen in Park Hochsauerland. Uiteraard ondersteund en begeleid door professionals. De accommodaties worden volledig vernieuwd met nieuwe vloeren, tegels en muurverf. Het meubilair wordt ook vervangen door een nieuwe, moderne versie. Bestaande meubels in een behoorlijke staat worden centraal opgeslagen en ter beschikking gesteld aan de andere Center Parcs-faciliteiten in Duitsland zodat Center Parcs onnodige verspilling tegengaat.

Complete renovatie
Het is ook gepland om de vernieuwing van het hotel op het park dit jaar te starten. Tegen het einde van 2020 zal de modernisering van Center Parcs Park Hochsauerland, inclusief vakantieverblijven en centrale faciliteiten zoals Aqua Mundo en Market Dome worden voltooid. Vanwege de grote belangstelling voor de investeringen van Center Parcs is de verwachting de resterende vakantiewoningen te verkopen voordat de eersten gerenoveerd worden.

Investeer nu het nog kan!
Wilt u ook investeren in een prachtige recreatiewoning op Center Parcs Park Hochsauerland? Neem dan vandaag nog contact op met één van onze vastgoedadviseurs voor meer informatie over de resterende woningen.

Neem contact op!

Center Parcs Park Hochsauerland
Center Parcs Park Hochsauerland
Center Parcs Park Hochsauerland
Center Parcs Park Hochsauerland
Center Parcs Park Hochsauerland