Nieuw in verkoop: Pierre & Vacances Salou

Nieuwsbericht

Nieuw in verkoop: Pierre & Vacances Salou

Vanaf vandaag hebben wij een prachtig nieuw project aan de Spaanse kust in verkoop. Pierre & Vacances Salou heeft alles wat nodig is voor een zekere investering. Deze luxe moderne appartementen bevinden zich aan de Costa Dorada. De prachtige locatie ligt op 700 meter van het strand en bevindt zich dicht bij het centrum van de stad.

Salou heeft veel toeristische attracties, waaronder veel winkels, uitgaansgelegenheden en restaurants waar de lokale keuken uitblinkt. Daarnaast zijn er veel vrijetijdsbestedingen in en rondom de kuststad. Zo zijn er verschillende waterattracties en is het toonaangevende attractiepark Port Aventura World slechts 6 minuten van het appartementencomplex verwijderd.

Pierre & Vacances Salou biedt u de keuze uit drie verschillende luxe appartementen met complete inrichting, balkon met prachtig uitzicht, parkeergarage onder het complex en een aantrekkelijke eigen gebruik regeling.

Bent u geïnteresseerd in het investeren bij Center Parcs Vastgoed? Bekijk dan dit nieuwe project, of neem contact op met één van onze vastgoedadviseurs en ontdek samen welke investering het beste bij u past.

Bekijk Salou                                                         Neem contact op