Opendeur- en informatieweekend Center Parcs Les Ardennes

Investeren in recreatief vastgoed een solide belegging

U bent van harte welkom tijdens het opendeur- en informatieweekend op 23 en 24 september van Center Parcs Les Ardennes. Tijdens dit weekend heeft u de mogelijkheid om de kijkwoningen te bezichtigen en kunt u het park verkennen. Onze adviseurs zullen u van alle benodigde informatie voorzien waarmee al uw vragen beantwoord worden.

Nieuwsbericht

Opendeur- en informatieweekend Center Parcs Les Ardennes

Center Parcs Les Ardennes
Dit park bestaat uit 350 recreatiewoningen die verspreid over de zuidhelling in het park liggen. De vernieuwing van de cottages en de parkvoorzieningen maken van Center Parcs Les Ardennes een unieke investeringskans. Het luxe niveau en de grootte van de woningen, variërend van 2 tot maar liefst 20 personen, is zeer divers. Op deze manier voldoet Center Parcs Les Ardennes optimaal aan de vraag van iedere investeerder en de bezoekende gast.

Kijkwoningen
Op het park zijn drie woningen compleet vernieuwd naar de hedendaagse standaard om aan de verwachtingen van investeerders en bezoekende gasten te voldoen. De kijkwoningen laten een moderne inrichting zien met een volledig ingerichte open keuken, ten minste één smart-tv en een open haard. Het sanitair is stijlvol, de slaapkamers zijn comfortabel en voorzien van voldoende kastruimte. De verlichting en decoraties in de recreatiewoningen zijn eveneens vernieuwd en geven een sfeer die past bij de omgeving.

Revitalisatie
Center Parcs Les Ardennes zal tussen 1 oktober en 21 december gesloten zijn vanwege het vernieuwen van alle recreatiewoningen. Tijdens deze periode zal toegang tot het park beperkt zijn. Hierdoor kan er enkel op afspraak een bezichtiging bij onze modelwoningen ingepland worden.

Bent u geïnteresseerd in het investeren in één van de recreatiewoningen in Center Parcs Les Ardennes? Schrijf u in voor het opendeur- en informatieweekend via het aanmeldformulier. Dit is één van de laatste mogelijkheden om de modelwoningen en het park zonder aparte afspraak te kunnen bezichtigen. Heeft u vragen over dit informatieweekend, of over de mogelijkheden van het investeren in recreatievastgoed? Neem dan contact op met één van onze vastgoedadviseurs.

Speciale Nazomer Actie ! 
Wanneer u investeert in een cottage in het Belgische Vielsalm ontvangt u bij aankoop een vakantiecheque t.w.v. € 500 of een dinercheque in een sterren restaurant van € 500. De actie is geldig bij aankoop tot en met 30 september 2017. Deze voucher is te besteden in de parken van Groupe Pierre & Vacances - Center Parcs. Het gastronomisch diner is te kiezen bij deelnemende restaurants. Geniet nu van deze nazomer actie en maak een afspraak met één van onze adviseurs voor meer informatie.

Contact opnemen