Opening Water Playhouse Center Parcs Port Zélande

Investeren in recreatief vastgoed een solide belegging

Center Parcs Port Zélande opende op donderdag 6 juli na een ingrijpende vernieuwing haar deuren. De populaire Zuid-Hollandse vakantiebestemming is gemoderniseerd op basis van de wensen van de hedendaagse vakantieganger. 

Nieuwsbericht

Opening Water Playhouse Center Parcs Port Zélande

Center Parcs Port Zélande opende op donderdag 6 juli na een ingrijpende vernieuwing haar deuren. De populaire Zuid-Hollandse vakantiebestemming is gemoderniseerd op basis van de wensen van de hedendaagse vakantieganger. Zo hebben de cottages en het overdekt parkcentrum de Market Dome een metamorfose ondergaan. Ook heeft subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo een geheel nieuw Water Playhouse gekregen, die vandaag door olympisch zwemkampioen Maarten van der Weijden op spectaculaire wijze werd geopend.

Voor de opening nam Maarten van der Weijden samen met Patrick Bosman (General Manager Port Zélande) en Stefan Dubbeling (Deputy General Manager Port Zélande) plaats bij het Water Playhouse. Hier kieperde een gigantische emmer water over hen heen, waarna de waterattractie officieel openging voor publiek. Kinderen van groep 4-5 van de Bosseschool uit Middelharnis mochten ondertussen als eerste naar hartenlust spelen tussen de waterobstakels, watervallen én waterkanonnen. 

Wilt u ook eigenaar worden van een woning op Center Parcs Port Zélande? Kijk op de website voor de laatste woningen!