Pierre & Vacances-Center Parcs verovert China met 5 nieuwe parken in 2020

Nieuwsbericht

Pierre & Vacances-Center Parcs verovert China met 5 nieuwe parken in 2020

Onder de merken Sunparks en Pierre & Vacances is Pierre & Vacances-Center Parcs van plan in de nabije toekomst vijf nieuwe resorts te bouwen. Deze resorts worden gebouwd om aan de toenemende vraag van Chinese gezinnen naar snel bereikbare vakantiebestemmingen te voldoen. De focus ligt op natuurervaring en diverse sport- en vrijetijdsactiviteiten voor volwassen en kinderen. Het concept van de groep is volledig aangepast aan de Aziatische behoeften.

Ondergedompeld in de natuur, vlak bij de grote stad
Het is de bedoeling dat het merk Sunparks een geheel nieuwe wereld opent voor vakanties van Chinese gasten. Hier kunnen zij zich onderdompelen in de natuur binnen maximaal twee of drie uur van de grote stad vandaan. De parken worden ontwikkelend in samenwerking met HNA, een in Beijing gevestigde groep die gespecialiseerd is in toeristisch management. Sunparks Jixian ligt op 90km van Beijing en 120 kilometer van Tianjin. Het park heeft meer dan 1.000 appartementen en vakantiehuisjes en een recreatiegebied van 34.000m², waarin een fantastisch avonturenzwembad gelegen is. De opening van het park is gepland voor 2020. Ook in 2020 wordt Sunparks Fuzhou Langqi geopend. Dit park ligt op slechts 52 kilometer van de gelijknamige reusachtige stad met 7 miljoen inwoners. Het park biedt 800 woningen en een waterpark verspreid over een gebied van 72 hectare.

Compleet nieuw skiresort
Tijdens het ontwerp van één van de parken dacht Pierre & Vacances samen met zijn joint venture-partner Riverside aan het ontwerp van het skidorp Avoriaz in de Franse Alpen. Op dit moment wordt op 250km van Beijing gewerkt aan een skistation met 560 appartementen, een waterpark met spa, ski-centrum, restaurants, winkels en een animatiegebied voor kinderen. Deze nieuwe faciliteit is gelegen aan de skistation in Thaiwoo, één van de belangrijkste locaties van de Olympische Winterspelen van 2022.

Zorgeloos investeren in Europa
Kunt u niet wachten met investeren tot 2020? Neem dan gerust contact op met één van onze vastgoedadviseurs en ontdek al onze projecten in Duitsland, België, Frankrijk, Spanje en binnenkort ook Nederland!

Contact opnemen