Prijs voor Center Parcs Park Hochsauerland!

Nieuwsbericht

Prijs voor Center Parcs Park Hochsauerland!

Tijdens het 4,5 uur durende evenement van sonnenklar.tv in april 2018 won Center Parcs Park Hochsauerland een grote prijs. Algemeen directeur van Park Hochsauerland, Boris Ege, accepteerde de "Goldene Sonne 2018" voor het beste hotel in de categorie "Eigenanreise" (categorie voor boekingen exclusief transport). De jury voor deze prijs is het sonnenklar.tv publiek en de gasten die hun vakantie in het Center Parcs park geboekt hebben via dit platform in de afgelopen 12 maanden.

Investering in de modernisering van het park
Ondanks de vele positieve beoordelingen van het hotel en het park, rust Center Parcs niet op hun lauweren. Vanaf dit jaar tot 2021 investeert Center Parcs een enorm bedrag in de modernisering en herinrichting van het hele park. Dit omvat de vernieuwing van het bekroonde hotel en de klassieke centrale faciliteiten van Park Hochsauerland, bestaande uit de Market Dome met zijn volledige scala aan eetgelegenheden en activiteiten en het zwembad Aqua Mundo.

Vind hier uw winstgevende vastgoedbelegging
In het centrum van de modernisering bevinden zich vooral de vakantiewoningen. Meer dan 500 vakantiehuizen zijn verkocht aan institutionele en particuliere investeerders om een ​​deel van de renovatiewerken te financieren. Er zijn nog maar een paar woningen over. Investeer in een recreatiewoning bij Center Parcs Vastgoed en ontvang gegarandeerde huuropbrengsten tot 5% tot minstens 2032. Daarnaast ontvangt u nog veel meer voordelen als eigenaar op Center Parcs Park Hochsauerland. Neem nu nog contact op met onze vastgoedadviseurs en ontdek welke investering het beste bij u past!

Contact