Renovaties op Center Parcs Les Ardennes voltooid

Nieuwsbericht

Renovaties op Center Parcs Les Ardennes voltooid

De perfecte mix van avontuur en ontspanning

De prachtige Ardennen hebben van alles te bieden: heuvelachtige natuur, buitensport, culinaire verrassingen en pittoreske plaatsen als Vielsalm, Coo, Stavelot en La Roche. Center Parcs Les Ardennes is hier middenin gesitueerd met een oppervlakte van 38 hectare. Op het park zijn naast de prachtige cottages ook het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo met de dubbele glijbaan. In de loop van 2018 wordt de nieuwe overdekte speelwereld Action Factory geïntroduceerd. Bovendien komt er ook een luxe spa en wellness center. De beboste heuvels rond het park zijn ideaal voor avontuurlijke sporten als mountainbiken, quad rijden, klimmen, abseilen en ook skiën en langlaufen in de winter. Wie liever rustig aan doet kan genieten van een wandeling of fietstocht (op de e-bike) door de mooie natuur.

Vernieuwde cottages & welness

Na een dag vol activiteiten kunnen de gasten heerlijk tot rust komen in de gezellige cottages waar tot wel 18 personen in kunnen verblijven. Of het nu voor een weekendje, een mid-week of een hele week is, je vindt hier altijd de ideale accommodatie, volledig ingericht met alle comfort. Alle cottages - Comfort, Premium en VIP - zijn voorzien van een compleet nieuw interieur, badkamer en keuken. General Manager a.i. Center Parcs Les Ardennes,,Jos Kruiter: ”Met deze vernieuwingen wil Center Parcs een nieuwe standaard in de Ardennen zetten. Het park biedt de perfecte mix van avontuur en ontspanning in een prachtige omgeving, zodat onze gasten optimaal van hun vakantie kunnen genieten en echt even samen kunnen zijn.”

Totale investering

De totale investering voor de cottages, het overdekte parkcentrum Market Dome, het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo, de Action Factory en het spa en wellness center bedraagt €35,2 miljoen. Deze investering werd mogelijk dankzij de verkoop van de cottages en centrale voorzieningen aan beleggers. Center Parcs huurt deze vervolgens terug voor een periode van 15 jaar en neemt exploitatie, verhuur en onderhoud en beheer op zich. Daarnaast stijgt de werkgelegenheid, want naast de 340 bestaande banen op het park worden er 90 tot 110 nieuwe banen gecreëerd.

Laatste kans om eigenaar te worden

De cottages van Center Parcs Les Ardennes zijn bijna uitverkocht. Op dit moment zijn nog slechts 2 cottages beschikbaar. Grijp uw kans om eigenaar te worden van een cottage op Center Parcs Les Ardennes en geniet zorgeloos van een waardevast rendement.

Meer informatie over laaste cottages!