Sunparks De Haan wordt Center Parcs

Nieuwsbericht

Sunparks De Haan wordt Center Parcs

De gesprekken rond de overname van Sunparks De Haan werden vorige week afgerond. Het park is nu voor 51,43% in handen van de Belgische institutionele investeerders Home Invest Belgium, Belfius Insurance, TINC en DG Infra Yield. De rest behoort nu tot de Franse privé fonds Atream, een vastgoedfondsenbeheerder. De overname van de Sunparks De Haan aandelen gebeurde voor maar liefst 75 miljoen euro (transactiewaarde na renovatie).

Sunparks De Haan wordt Center Parcs

Het park gaat een volledige make-over tegemoet om een 4-birdies Center Parcs park te kunnen worden. Dit leisure complex geniet van een unieke ligging vlakbij de zee, en toeristische trekpleister die er voor zorgt dat het park een hoge gemiddeld bezettingsgraad heeft. Het toeristisch leisurecomplex met gemeenschappelijke infrastructuur zal grondig gerenoveerd worden waarna het verder uitgebaat zal worden door Sunparks Leisure NV (onderdeel van de groep Pierre & Vacances-Center Parcs) op basis van een vast huurovereenkomst voor een initiële periode van 15 jaar en een geïndexeerde huurprijs.

De succesformule van Center Parcs

Doe mee aan het succes van Center Parcs Vastgoed en investeer in recreatiewoningen inclusief renovatie. Bekijk onze projecten in NederlandDuitslandFrankrijk en Spanje, neem contact op met één van onze vastgoedadviseurs en ontdek welke investering het beste bij u past!

Contact