Volledige ontzorging middels 1 aanspreekpunt

Wij bieden u

  • Een vast aanspreekpunt
  • Communicatie in uw eigen taal
  • Gemak via ons online eigenarenportaal
  • Investeerders privileges
  • Specialisten die u verder helpen
  • Volledige ontzorging bij aan- en verkoop
Afbeelding
Ontzorging
Nieuwsbericht

Volledige ontzorging middels 1 aanspreekpunt

Bij de aankoop of verkoop van een vakantiewoning komt veel kijken. Naast een leuke stap kan het ook best spannend zijn en zult u vele vragen hebben. Bij Center Parcs Vastgoed begrijpen we dat volledig, en daarom hebben we een unieke aanpak ontwikkeld om onze kopers en verkopers volledig te ontzorgen.

Uw vaste aanspreekpunt
Wij geloven in persoonlijke service. Daarom krijgt u bij ons één vast aanspreekpunt toegewezen. Dit betekent dat u gedurende het hele aan- of verkoopproces en daarna terecht kunt bij uw eigen vastgoedadviseur. Deze toegewijde professional zal u begeleiden, adviseren en al uw vragen beantwoorden, zodat u zich volledig ondersteund voelt. 

Altijd in uw eigen taal communiceren
Aangesproken worden in uw eigen taal biedt een groot voordeel, zeker als u investeert in een land waar u de taal wellicht niet helemaal machtig bent. Het vermindert het risico op misverstanden en zorgt ervoor dat u alle details begrijpt. Met ons internationale team van vastgoedadviseurs kunnen wij u de zekerheid geven dat u altijd in uw eigen taal wordt aangesproken, ongeacht waar u zich bevindt of welke taal u prefereert.

Gemak via ons online eigenarenportaal
Wij begrijpen dat het beheer van financiën en fiscaliteit een belangrijk aspect is. Daarom bieden wij onze kopers toegang tot een speciaal ontworpen online portaal. Via dit portaal kunnen kopers hun facturen en financiële overzichten eenvoudig inzien. Zo blijft u altijd op de hoogte van uw investering en heeft u volledige transparantie over uw uitgaven.

Investeerders privileges
Afhankelijk van het park waar u investeert krijgt u een speciale korting op een verblijf of kunt u inspectieverblijven boeken. Dit stelt u in staat om te genieten van de prachtige omgeving en faciliteiten die uw vakantiewoning te bieden heeft.

Specialisten die u verder helpen
Bij de aankoop van een vakantiewoning kunnen zich allerlei vragen en uitdagingen voordoen. Dankzij ons netwerk van diverse specialisten hebben wij altijd een antwoord paraat. Of het nu gaat om financiële of fiscale kwesties, wij staan voor u klaar met de juiste expertise.

Geschreven door

CP Vastgoed
Center Parcs

Center Parcs