Voorinschrijving uitbreiding Center Parcs Parc Sandur gestart!

Kenmerken investering:

  • 122 luxe (nieuwbouw) recreatievilla's aan het water
  • 4 tot 12 personen
  • Energielabel A+++
  • Professionele verhuur via Center Parcs
  • Verhuurprognoses vanaf 6% netto
Afbeelding
Parc Sandur
Nieuwsbericht

Voorinschrijving uitbreiding Center Parcs Parc Sandur gestart!

Parc Sandur is schitterend gelegen op landtongen in de grote rietplas bij Emmen. Door de vloeiende uitloop in de Rietplas, wordt een mooie connectie gecreëerd tussen het groen en het water. Op drie van deze landtongen is een uitbreiding voor het vakantiepark mogelijk en worden 122 luxe recreatievilla's gerealiseerd.

De omgeving rondom de Rietplas is een ware speeltuin voor natuurliefhebbers en avonturiers. Met uitgestrekte fietspaden biedt het gebied eindeloze mogelijkheden voor verkenning en ontdekking. Voor degenen die op zoek zijn naar meer uitdaging, biedt de Rietplas een scala aan watersportactiviteiten, van zwemmen en kanoën tot zeilen en windsurfen. Na een dag vol avontuur kunt u zich terugtrekken in uw luxe vakantievilla, waar u kunt ontspannen en genieten van de natuur om u heen.

De nieuw te bouwen recreatievilla's zijn geschikt voor 4 tot 12 personen en hebben aantrekkelijke eigen gebruik mogelijkheden. Prijzen zijn vanaf circa € 370.000,- v.o.n. excl. BTW en incl. inventaris.

Op dit moment werken wij aan de verkoopdocumentatie voor de 122 zeer luxe recreatievilla’s in Center Parcs Parc Sandur. De verwachting is dat wij eind juni een aanvang met de presale kunnen nemen.

Interesse?
Schrijf u dan in via de Parc Sandur pagina en blijf op de hoogte van de vorderingen van dit project en de aankoopmogelijkheden. 

Geschreven door

CP Vastgoed
Center Parcs

Center Parcs