Een bewezen succesformule

Waarom investeren bij Center Parcs Vastgoed?

Vaste huuropbrengst

Center Parcs biedt u als eigenaar gegarandeerde en geïndexeerde inkomsten uit verhuur.

Duurzame investering

Center Parcs gaat verstandig om met energie. En een laag stroomverbruik vermindert voor u de financiële lasten.

Een sterk merk

Al 50 jaar ontwerpt, bouwt en beheert Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs duurzame toeristische parken.

Wat is nu precies het rendement dat u ontvangt wanneer u investeert in een vakantiewoning? Bij Center Parcs Vastgoed kunnen we daar heel duidelijk over zijn. Bij ons heeft u namelijk keuze uit twee verschillende opties die het rendement op uw investering in een vakantiewoning bepalen. Benieuwd welke twee dat zijn? Lees snel verder en kom erachter!

Zekerheid

Center Parcs keert u gegarandeerd een vaste huuropbrengst uit. Wat de bezettingsgraad ook is, ieder kwartaal ontvangt u de opbrengst van uw cottage. Na aankoop komen er geen extra kosten bij voor water, elektra, onderhoud, schade en verzekeringen.  

Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs beheert en onderhoudt uw accommodatie. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken. Als eigenaar gaat u een meerjarig contract aan met Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs. Zo heeft u geen omkijken naar uw recreatiewoning, maar wel zekerheid op de langere termijn. 

LEES MEER OVER ZEKERHEID

Veiligheid

Uw recreatiewoning is een zorgeloos bezit. Vanaf het oriëntatiemoment tot en met uw aankoop begeleiden wij u persoonlijk. Investeren in vastgoed betekent genieten van fiscaal voordeel. Word daarom veilig eigenaar van een beleggingspand via Center Parcs Vastgoed.

We werken samen met zeer gerenommeerde partijen op fiscaal en financieel gebied, die wij graag betrekken in het aankoopproces. Wij garanderen u hierdoor 100% kwaliteit en efficiëntie. De woning blijft uw eigendom, u ontvangt een aantrekkelijk rendement uit gegarandeerde huurinkomsten en u hebt er zelf geen omkijken naar.

Lees meer over veiligheid

Welk rendement op de
vakantiewoning kiest u?

Wanneer u bij ons belegt in een vakantiewoning, heeft u betreft het rendement twee opties. Zo is het mogelijk te kiezen voor een vast rendement van 5%. Kiest u voor deze optie, dan krijgt u elk kwartaal een vast bedrag uitbetaald. Wilt u echter zelf gebruikmaken van de vakantiewoning? Dan kiest u het best voor optie twee, het variabele rendement. In dit geval ontvangt u een rendement van minstens 3% + een percentage van de huuropbrengsten die de vakantiewoning oplevert.

Vraag ons portfolio aan en bekijk het recentste aanbod

Zoals u ziet, biedt de eerste optie u de meeste zekerheid, terwijl de tweede optie u in staat stelt om ook zelf te genieten van uw vakantiewoning. In beide gevallen ontvangt u maandelijks een goed rendement op uw investering. Lijkt het u wat om te investeren in een vakantiewoning? Vraag dan meteen ons portfolio aan of bekijk ons aanbod online. Ontvangt u graag persoonlijk advies bij de aankoop van een vakantiewoning? Maak dan direct een afspraak via +32 (0)11 61 63 00 en kom langs op ons kantoor in Goes. Natuurlijk kunt u ons ook voor al uw andere vragen bereiken via bovenstaand nummer.