Haal rendement uit uw vakantiewoning

huis

Rendement vakantiewoning

Wat is nu precies het rendement dat u ontvangt wanneer u investeert in een vakantiewoning? Bij Center Parcs Vastgoed zijn we daar heel duidelijk over. Bij ons heeft u namelijk keuze uit twee verschillende opties die het rendement op uw investering in een vakantiewoning bepalen. Benieuwd welke twee dat zijn? Lees snel verder en ontdek onze formules!

Kerntaken en cijfers

Vastgoedontwikkeling

  • Ontwerp en bouw van vakantiewoningen en toeristische parken
  • 52% verkoop aan particuliere beleggers
  • 48% verkoop aan institutionele beleggers

Toeristische sector

  • Exploitatie van woningen en resorts op basis van huur- of beheerovereenkomst
  • 43% verkoop van vakanties aan Franse gasten
  • 57% verkoop van vakanties aan Internationale gasten
12.200
medewerkers bedienen bijna
8 miljoen klanten
283
locaties
44.500 cottages, appartementen en woningen aan zee, in de bergen en op het platteland 57% in Frankrijk
43% in overige landen 53% heeft een eco-label of andere milieucertificering

Welk rendement op de vakantiewoning kiest u?

Wanneer u bij ons belegt in een vakantiewoning, heeft u wat betreft het rendement twee verschillende opties. Zo is het mogelijk te kiezen voor een vast rendement van 4,5%. Kiest u voor deze optie, dan krijgt u elk kwartaal een vast bedrag uitbetaald. Wilt u echter zelf gebruikmaken van de vakantiewoning? Dan kiest u het best voor optie twee, het variabele rendement. In dit geval ontvangt u een rendement van minstens 3% + een percentage van de huuropbrengsten van het park waar uw vakantiewoning zich bevindt.

Vraag ons portfolio aan en bekijk het meest recente aanbod

Zoals u ziet, biedt de eerste optie u de meeste zekerheid, terwijl de tweede optie u in staat stelt om ook zelf te genieten van uw vakantiewoning. In beide gevallen ontvangt u maandelijks een goed rendement op uw investering. Lijkt het u wat om te investeren in een vakantiewoning? Vraag dan meteen ons portfolio aan of bekijk ons aanbod online. Ontvangt u graag persoonlijk advies bij de aankoop van een vakantiewoning? Maak dan direct een afspraak via +32 (0)11 61 63 00 en kom langs op kantoor. Natuurlijk kunt u ons ook voor al uw andere vragen bereiken via bovenstaand nummer.