Beleggen in vastgoed met weinig geld

huis

Beleggen in vastgoed met weinig geld

Overweegt u om uw spaargeld te investeren of beleggen in vastgoed, maar vraagt u zich af of u dit ook met weinig geld kunt doen? Zelfs met weinig geld is het mogelijk om te profiteren van de vele fiscale voordelen die beleggen in recreatief vastgoed met zich meebrengt. Bij Center Parcs Vastgoed bieden we u een veilige én zorgeloze manier van investeren aan, inclusief doorlopende huuropbrengst. En het beste van alles: wij regelen het beheer en onderhoud van de accommodatie van uw belegging. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken.

Kerntaken en cijfers

Vastgoedontwikkeling

  • Ontwerp en bouw van vakantiewoningen en toeristische parken
  • 54% verkoop aan particuliere beleggers
  • 46% verkoop aan institutionele beleggers

Toeristische sector

  • Exploitatie van woningen en resorts op basis van huur- of beheerovereenkomst
  • 42% verkoop van vakanties aan Franse gasten
  • 58% verkoop van vakanties aan Internationale gasten
12.000
medewerkers bedienen bijna
8 miljoen klanten
284
locaties
43.500 cottages, appartementen en woningen aan zee, in de bergen en op het platteland 58% in Frankrijk
42% in overige landen 38% heeft een eco-label of andere milieucertificering

Kies voor de beste belegging en ontvang gegarandeerd inkomsten

Bij Center Parcs Vastgoed begrijpen we dat u graag zekerheid wilt als u gaat investeren of beleggen in vastgoed met weinig geld en dat u op zoek bent naar de beste belegging. Daarom hebben we twee duidelijke verhuurformules opgesteld waarmee u gegarandeerde en geïndexeerde inkomsten uit de verhuur van uw vakantiewoning(en) ontvangt, ongeacht de bezettingsgraad. Kies voor zekerheid op de lange termijn door uw spaargeld te investeren in de duurzame vakantiehuizen van Center Parcs Vastgoed.

Behaal uw voordeel met een financiering tegen lage rente

Een andere optie als u graag wilt starten met beleggen in vastgoed maar te weinig geld beschikbaar heeft, is het aanwenden van een financiering. U gebruikt het geld van de financiering samen met bijvoorbeeld uw eigen spaargeld om de investering rond te krijgen. Center Parcs Vastgoed brengt u graag in contact met betrouwbare partners om dit voor u te verwezenlijken.

Ontdek de mogelijkheden van investeren en beleggen in vastgoed met weinig geld

Wij wenden graag al onze vakkennis omtrent recreatief vastgoed in toeristisch management voor u aan. Verwacht de beste begeleiding vanaf de oriëntatiefase omtrent de belegging tot en met uw aankoop – het betreft uiteindelijk wel uw spaargeld. Wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn als u weinig geld beschikbaar heeft, maar u toch wilt investeren of beleggen in vastgoed? Maak een afspraak door te bellen naar +32 (0)11 61 63 00 en wij helpen u met het vinden van de beste belegging.