Center Parcs Vastgoed op Finance Avenue

Investeren in recreatief vastgoed een solide belegging

Op 17 november is Center Parcs Vastgoed aanwezig op Finance Avenue in Brussel. Tijdens deze beurs staan onze vastgoedadviseurs voor u klaar om u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft om een zekere investering te doen. Bezoek ons op standnummer 502!

Nieuwsbericht

Center Parcs Vastgoed op Finance Avenue

Op 17 november is Center Parcs Vastgoed aanwezig op Finance Avenue in Brussel. Tijdens deze beurs staan onze vastgoedadviseurs voor u klaar om u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft om een zekere investering te doen. Wij zijn te vinden bij de IMMO Corner, direct links wanneer u de beurs binnenkomt. Schrijf u in en bezoek ons op standnummer 502!

Investeren bij Center Parcs Vastgoed
Center Parcs Vastgoed stelt u in staat om zelf een recreatiewoning te kopen op de mooiste vakantieparken in Europa. De woning blijft uw eigendom, u ontvangt een aantrekkelijk rendement uit gegarandeerde huurinkomsten en u hebt er zelf geen omkijken naar. Het grote voordeel ten opzichte van een traditionele investering in vastgoed voor de verhuurmarkt, is dat u bij Center Parcs Vastgoed geen zorgen heeft over leegstand of reparaties. 

Lukt het niet om bij deze beurs aanwezig te zijn? Neem dan contact op met onze vastgoedadviseurs en maak een afspraak.

Contact opnemen