Cottage 525

Center Parcs De Eemhof

Afbeelding
Center Parcs De Eemhof
Afbeelding
Center Parcs De Eemhof
Afbeelding
Center Parcs De Eemhof
Brochure
Plattegrond

Center Parcs De Eemhof

Center Parcs De Eemhof, het 5 birdie paradepaardje van Center Parcs, wordt sinds eind december 2019 volledig gemoderniseerd waarbij naast de cottages ook de centrale faciliteiten en de rest van het park naar een nog hoger niveau worden getild. De cottages (2 tot 8 persoons) worden in Comfort, Premium, VIP luxe niveaus uitgevoerd waardoor het park de allure en uitstraling behoudt waar Center Parcs De Eemhof om bekend staat.

Deze cottages zijn bijzonder interessant als beleggingsobject waarbij de cottages profiteren van langdurige gegarandeerde huuropbrengsten via Center Parcs. Vanwege de vele voorzieningen op het park en de ligging aan het Eemmeer in de provincie Flevoland, zijn alle ingrediënten aanwezig voor een hoge bezettingsgraad.

De kenmerken:

  • Gelijkvloerse 2-persoons VIP cottage
  • Woonkamer met open haard, eetgedeelte en schuifpui naar het terras
  • Luxe badkamer met inloopdouche, whirlpool, sauna en separaat toilet
  • Terras met luxe tuinmeubilair en barbecue

Deze cottage wordt aangeboden met een variabele huurovereenkomst, waarbij de jaarlijks gegarandeerde huurinkomsten € 7.628,- bedragen. De variabele huurinkomsten bedragen € 4.649,-, waardoor de totale huuropbrengsten op € 12.277,- komen (prognose 2023).

De weergegeven beelden zijn van een vergelijkbare 2-persoons VIP cottage, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Waarom investeren in Center Parcs Vastgoed?

  • Een tastbare investering
  • Weten waar uw geld naartoe gaat
  • Geen onverwachte kosten
  • Altijd één contactpersoon
Lees verder

Center Parcs

Maak uw keuze uit onze ecologische cottages en appartementen in de mooiste natuurparken. Van advies bij aankoop tot en met verhuur van uw beleggingspand: u geniet van 50 jaar kennis en ervaring. Center Parcs is marktleider in de verkoop van grootschalige recreatieve projecten.

Lees verder