Cottage 350

Center Parcs Park Zandvoort

Afbeelding
Center Parcs Park Zandvoort
Afbeelding
Center Parcs Park Zandvoort
Afbeelding
Center Parcs Park Zandvoort
Brochure
Plattegrond

Center Parcs Park Zandvoort

Center Parcs Park Zandvoort is gelegen op een fantastische locatie, vlakbij het Noordzeestrand en op loopafstand van het centrum. Door de unieke ligging is Center Parcs Park Zandvoort een waardevaste en solide investering.

Het park is volledig vernieuwd. Niet alleen de cottages, maar ook de centrale faciliteiten en de rest van het park zijn naar een nog hoger niveau getild. De cottages zijn uitgevoerd in de luxe niveaus Comfort, Premium en VIP. Hierdoor sluit het park aan bij de laatste trends op toeristisch gebied met keuzes voor meer comfort en luxe. Daarmee is het park nu nog succesvoller en aantrekkelijker voor huurders én investeerders die rendement zoeken. Voor u de kans vastgoed aan te kopen op een A-locatie met een langjarige huurovereenkomst, gegarandeerde huurinkomsten en volledige ontzorging.

De kenmerken:

  • Gelijkvloerse 4-persoons Comfort cottage
  • Volledig ingericht en van alle gemakken voorzien
  • Woonkamer met open keuken
  • 2 slaapkamers en 1 badkamer met douche

Deze cottage wordt aangeboden met een variabele huurovereenkomst, waarbij de jaarlijks gegarandeerde huurinkomsten € 4.770,- bedragen. De variabele huurinkomsten bedragen € 4.257,-, waardoor de totale huuropbrengsten op € 9.027,- komen (prognose 2024).

De weergegeven beelden zijn van een vergelijkbare 4-persoons Comfort cottage, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Waarom investeren in Center Parcs Vastgoed?

  • Een tastbare investering
  • Weten waar uw geld naartoe gaat
  • Geen onverwachte kosten
  • Altijd één contactpersoon
Lees verder

Center Parcs

Maak uw keuze uit onze ecologische cottages en appartementen in de mooiste natuurparken. Van advies bij aankoop tot en met verhuur van uw beleggingspand: u geniet van 50 jaar kennis en ervaring. Center Parcs is marktleider in de verkoop van grootschalige recreatieve projecten.

Lees verder