strand

Vakantiehuis kopen Spanje

Een vakantiehuis kopen in Spanje, terwijl u er onder de zon aan verdient? Het kan met professionele begeleiding van Center Parcs Vastgoed. Investeer in een vakantiewoning en geniet af en toe zelf in de belegging die u gedaan heeft onder de Spaanse zon. Zorg ervoor dat uw geld meer waard wordt en kies voor een langlopend huurcontract, met een vast rendement.

Een bewezen succesformule

Waarom investeren bij Center Parcs Vastgoed?

Vaste huuropbrengst

Center Parcs biedt u als eigenaar gegarandeerde en geïndexeerde inkomsten uit verhuur.

Duurzame investering

Center Parcs gaat verstandig om met energie. En een laag stroomverbruik vermindert voor u de financiële lasten.

Een sterk merk

Al 50 jaar ontwerpt, bouwt en beheert Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs duurzame toeristische parken.

Geld verdienen? Kom een vakantiehuis kopen in Spanje!

In veel gevallen kost het juist geld als u een huis wilt kopen. Wanneer u een vakantiehuis via ons komt kopen in Spanje, verdient u er juist geld aan. Zo ontvangt u ieder kwartaal een opbrengst van uw aanwinst. Bij Center Parcs Vastgoed kunt u rekenen op 5% gegarandeerde huur of minimaal 3% variabele huur, aangevuld met een percentage van de totale huuromzet. Wat u kiest, is helemaal aan u. Dankzij onze professionele begeleiding haalt u alles uit uw geld wat erin zit.

Zekerheid

Center Parcs keert u gegarandeerd een vaste huuropbrengst uit. Wat de bezettingsgraad ook is, ieder kwartaal ontvangt u de opbrengst van uw cottage. Na aankoop komen er geen extra kosten bij voor water, elektra, onderhoud, schade en verzekeringen.  

Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs beheert en onderhoudt uw accommodatie. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken. Als eigenaar gaat u een meerjarig contract aan met Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs. Zo heeft u geen omkijken naar uw recreatiewoning, maar wel zekerheid op de langere termijn. 

LEES MEER OVER ZEKERHEID

Veiligheid

Uw recreatiewoning is een zorgeloos bezit. Vanaf het oriëntatiemoment tot en met uw aankoop begeleiden wij u persoonlijk. Investeren in vastgoed betekent genieten van fiscaal voordeel. Word daarom veilig eigenaar van een beleggingspand via Center Parcs Vastgoed.

We werken samen met zeer gerenommeerde partijen op fiscaal en financieel gebied, die wij graag betrekken in het aankoopproces. Wij garanderen u hierdoor 100% kwaliteit en efficiëntie. De woning blijft uw eigendom, u ontvangt een aantrekkelijk rendement uit gegarandeerde huurinkomsten en u hebt er zelf geen omkijken naar.

Lees meer over veiligheid

Zorgeloos beheer en onderhoudsvrij

Nadat u ervoor heeft gekozen om een vakantiehuis in Spanje te kopen, komen er geen extra kosten meer bij van bijvoorbeeld onderhoud, elektra of verzekering. Doorat wij samen de huurovereenkomst voor 15 jaar vastzetten, heeft u verder geen omkijken meer naar uw recreatiewoning. Het enige wat u nog moet doen, is genieten van uw vakantiewoning en van de perfecte investering.

Wij zijn er voor u

Wilt u meer weten? Vraag een portfolio aan of maak een afspraak. Laat u bijpraten over de voordelen van het kopen van een vakantiehuis in Spanje. Wilt u direct iemand aan de lijn krijgen? Bel dan naar +32 (0) 11 61 63 00 en zorg ervoor dat uw geld op een goede plek wordt ingezet.