Vakantiehuis kopen in Spanje

strand

Vakantiehuis kopen Spanje

Een vakantiehuis kopen in Spanje terwijl u er onder de zon aan verdient? Het kan met professionele begeleiding van Center Parcs Vastgoed. Investeer in een vakantiewoning en geniet af en toe zelf van uw belegging in de Spaanse zon. Zorg ervoor dat uw geld meer waard wordt en kies voor een langjarig huurcontract met een vast rendement.

Kerntaken en cijfers

Vastgoedontwikkeling

  • Ontwerp en bouw van vakantiewoningen en toeristische parken
  • 57% verkoop aan particuliere beleggers
  • 43% verkoop aan institutionele beleggers

Toeristische sector

  • Exploitatie van woningen en resorts op basis van huur- of beheerovereenkomst
  • 44% verkoop van vakanties aan Franse gasten
  • 56% verkoop van vakanties aan Internationale gasten
12.600
medewerkers bedienen bijna
8 miljoen klanten
282
locaties
45.800 cottages, appartementen en woningen aan zee, in de bergen en op het platteland 59% in Frankrijk
41% in overige landen 38% heeft een eco-label of andere milieucertificering

Kom een vakantiehuis kopen in Spanje en behaal meer rendement!

In veel gevallen kost het geld als u een huis wilt kopen. Wanneer u een vakantiehuis via ons komt kopen in Spanje, verdient u er juist geld aan. Zo ontvangt u ieder kwartaal een opbrengst van uw aanwinst. Bij Center Parcs Vastgoed kunt u rekenen op 4,5% gegarandeerde huur of minimaal 3% variabele huur, aangevuld met een percentage van de totale verhuuromzet. Wat u kiest, is helemaal aan u. Dankzij onze professionele begeleiding haalt u alles uit uw geld wat erin zit.

Zorgeloos beheer en onderhoudsvrij

Nadat u ervoor heeft gekozen om een vakantiehuis in Spanje te kopen, komen er geen extra kosten meer bij van bijvoorbeeld onderhoud, elektra of verzekering. Doorat wij samen de huurovereenkomst voor 15 jaar vastzetten, heeft u verder geen omkijken meer naar uw recreatiewoning. Het enige wat u nog moet doen, is genieten van uw vakantiewoning en van de perfecte investering.

Wij zijn er voor u

Wilt u meer weten? Vraag een portfolio aan of maak een afspraak. Laat u bijpraten over de voordelen van het kopen van een vakantiehuis in Spanje of elders in het buitenland zoals bijvoorbeeld in Duitsland. Wilt u direct iemand aan de lijn krijgen? Bel dan naar +32 (0) 11 61 63 00 en zorg ervoor dat uw geld op een goede plek wordt ingezet.