Een bewezen succesformule

Waarom investeren bij Center Parcs Vastgoed?

Vaste huuropbrengst

Center Parcs biedt u als eigenaar gegarandeerde en geïndexeerde inkomsten uit verhuur.

Duurzame investering

Center Parcs gaat verstandig om met energie. En een laag stroomverbruik vermindert voor u de financiële lasten.

Een sterk merk

Al 50 jaar ontwerpt, bouwt en beheert Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs duurzame toeristische parken.

vrouw met kind

Chalet kopen Ardennen

Al jaren droomt u ervan om als investering een chalet te kopen in de Belgische Ardennen. Een aantal weken per jaar geniet u er zelf van de natuur, terwijl u het chalet de rest van het jaar verhuurt om zo extra inkomsten voor uzelf te genereren. U ziet het ongetwijfeld al helemaal voor u. Met een vakantiehuis van Center Parcs Vastgoed wordt deze droom werkelijkheid.

Zekerheid

Center Parcs keert u gegarandeerd een vaste huuropbrengst uit. Wat de bezettingsgraad ook is, ieder kwartaal ontvangt u de opbrengst van uw cottage. Na aankoop komen er geen extra kosten bij voor water, elektra, onderhoud, schade en verzekeringen.  

Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs beheert en onderhoudt uw accommodatie. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken. Als eigenaar gaat u een meerjarig contract aan met Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs. Zo heeft u geen omkijken naar uw recreatiewoning, maar wel zekerheid op de langere termijn. 

LEES MEER OVER ZEKERHEID

Veiligheid

Uw recreatiewoning is een zorgeloos bezit. Vanaf het oriëntatiemoment tot en met uw aankoop begeleiden wij u persoonlijk. Investeren in vastgoed betekent genieten van fiscaal voordeel. Word daarom veilig eigenaar van een beleggingspand via Center Parcs Vastgoed.

We werken samen met zeer gerenommeerde partijen op fiscaal en financieel gebied, die wij graag betrekken in het aankoopproces. Wij garanderen u hierdoor 100% kwaliteit en efficiëntie. De woning blijft uw eigendom, u ontvangt een aantrekkelijk rendement uit gegarandeerde huurinkomsten en u hebt er zelf geen omkijken naar.

Lees meer over veiligheid

Een chalet kopen en verhuren in de Ardennen was nog nooit zo makkelijk

Ontzorging. Dat vinden we belangrijk wanneer u bij ons een chalet koopt. Dit begint al tijdens het aankoopproces. U ontvangt professionele begeleiding, zodat u zeker weet dat u de juiste keuzes maakt. Ook na aankoop nemen we u alle zorgen omtrent uw chalet uit handen. Zo onderhouden en exploiteren we het chalet. Hiervoor ontvangt u een vast bedrag per maand, plus een percentage van de inkomsten uit de verhuur. Zo hoeft u vrijwel niets zelf te regelen, ontvangt u extra inkomsten én geniet u zelf van uw chalet in de Ardennen wanneer u dat wil.

Ook een chalet kopen in de Ardennen? Zo werkt het!

Indien u overweegt een chalet te kopen in de Ardennen, nodigen wij u graag uit op ons kantoor in Goes voor een persoonlijke afspraak. Tijdens deze afspraak gaan we met u om de tafel zitten om uw wensen en doelen te definiëren. Gebaseerd hierop, ontvangt u advies op maat. Ook vertellen we u tijdens dit gesprek meer over de mogelijkheden die we bieden én hoe het kopen van een chalet precies in zijn werk gaat. Een afspraak maakt u door te bellen naar +32 (0)11 61 63 00. Eerst nog iets vragen? Daarvoor mag u natuurlijk ook altijd bellen.