Recreatiewoningen te koop op unieke locaties

Investeren in recreatiewoning?

De verkoop van of investeren in een vakantiehuisje neemt momenteel een enorme vlucht. De lage rente maakt het kopen van een recreatiewoning populairder dan ooit. Center Parcs Vastgoed biedt op diverse unieke locaties recreatiewoningen te koop aan. Investeren in een recreatiewoning van Center Parcs betekent voor u een gegarandeerde huurinkomsten gedurende een lange looptijd. In 2015 zijn 3.100 mensen u voorgegaan, als alternatief voor de lage spaarrente (NVM). Kies er dus voor om solide te investeren door het kopen van een vakantiewoning. Schrijf u vrijblijvend in, wij staan u graag te woord!

Investeren in de recreatiewoningen van Center Parcs

Het loont om te investeren in een recreatiewoning

We willen allemaal zo veel mogelijk uit ons geld halen. Wanneer u ervoor kiest om te investeren in een recreatiewoning, weet u zeker dat uw financieel vermogen iets oplevert. In welk Europees vakantiepark zou u willen beleggen? Wij helpen u graag op een veilige en betrouwbare manier met investeren in een recreatiewoning, zodat u het beste rendement behaalt. Doordat wij u ieder kwartaal 100% huuruitkering betalen, kunt u periodiek uw geld op uw rekening verwachten. Of de vakantiewoningen nu bezet zijn of niet.

Portfolio aanvragen

Een vast rendement met een zorgeloos beheer

Wilt u liever investeren in een recreatiewoning in de Duitse bergen of in de Franse natuur? Waar u ook voor kiest, dankzij ons langdurende huurcontract van circa 15 jaar heeft u geen omkijken meer naar uw investering. Maar er zijn meer voordelen. U kunt natuurlijk ook zelf gebruik maken van uw investering, terwijl u zelfs geld ontvangt. Ga op vakantie, terwijl u minimaal 3% van de variabele huur krijgt, inclusief een percentage van de totale verhuuromzet. Ziet u de financiering van een recreatiewoning enkel als een investering? Dan ontvangt u zelfs 4,5% gegarandeerde huur.

Verdien geld terwijl u nergens aan hoeft te denken

Als u ervoor kiest om te investeren in een recreatiewoning, geeft u met het grootste gemak meer waarde aan uw geld. Zo regelen wij het onderhoud van de woning en nemen het beheer voor onze rekening. Op die manier hoeft u alleen nog maar te genieten. Vraag een portfolio aan, maak een afspraak of bel naar +32 (0) 11 61 63 00 als u de voordelen van een dergelijke investering tot in de details wenst te ontdekken.