Een bewezen succesformule

Waarom investeren bij Center Parcs Vastgoed?

Vaste huuropbrengst

Center Parcs biedt u als eigenaar gegarandeerde en geïndexeerde inkomsten uit verhuur.

Duurzame investering

Center Parcs gaat verstandig om met energie. En een laag stroomverbruik vermindert voor u de financiële lasten.

Een sterk merk

Al 50 jaar ontwerpt, bouwt en beheert Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs duurzame toeristische parken.

Huisje in de
bergen kopen

U wilt een huisje in de Duitse bergen of Belgische heuvels kopen om van de prachtige natuur te genieten. Maar wist u dat u daar ook geld mee kunt verdienen? Met professionele begeleiding van Center Parcs Vastgoed investeert u in het huisje in de bergen dat u wilt kopen, terwijl u ondertussen geniet van een heerlijke bosgeur. Klinkt ideaal toch?

Zekerheid

Center Parcs keert u gegarandeerd een vaste huuropbrengst uit. Wat de bezettingsgraad ook is, ieder kwartaal ontvangt u de opbrengst van uw cottage. Na aankoop komen er geen extra kosten bij voor water, elektra, onderhoud, schade en verzekeringen.  

Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs beheert en onderhoudt uw accommodatie. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken. Als eigenaar gaat u een meerjarig contract aan met Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs. Zo heeft u geen omkijken naar uw recreatiewoning, maar wel zekerheid op de langere termijn. 

LEES MEER OVER ZEKERHEID

Veiligheid

Uw recreatiewoning is een zorgeloos bezit. Vanaf het oriëntatiemoment tot en met uw aankoop begeleiden wij u persoonlijk. Investeren in vastgoed betekent genieten van fiscaal voordeel. Word daarom veilig eigenaar van een beleggingspand via Center Parcs Vastgoed.

We werken samen met zeer gerenommeerde partijen op fiscaal en financieel gebied, die wij graag betrekken in het aankoopproces. Wij garanderen u hierdoor 100% kwaliteit en efficiëntie. De woning blijft uw eigendom, u ontvangt een aantrekkelijk rendement uit gegarandeerde huurinkomsten en u hebt er zelf geen omkijken naar.

Lees meer over veiligheid

vrouw met kind

Een huisje in de bergen kopen? Dat is de meest ideale investering die er is

Als u een huisje in de bergen wilt kopen, bent u hoogst waarschijnlijk een groot natuurliefhebber. Geniet van de vrijheid op grote hoogte en adem met veel plezier de meest zuivere lucht in. Een huisje in de bergen is naast een toplocatie, ook een prachtige investering. Verdien eenvoudig geld, terwijl u een rondje maakt over de bergpaden. Waar in Europa zou u willen investeren?

Een belegging die de moeite waard is

Tegenwoordig is spaargeld op de bank, amper nog iets waard. Wanneer u ervoor kiest om een huisje in de bergen te kopen, doet u een belegging die de moeite waard is. Bij ons heeft u twee opties. Wilt u af en toe zelf ook in de vakantiewoning verblijven? Dan heeft u recht op minimaal 3% variabele huur, inclusief een percentage van de totale huuromzet. Ziet u het huisje enkel als investering? Dan kunt u zelfs rekenen op een huurpercentage van 5%.

Bergen kunnen verzetten

Geloof in hetgeen dat u samen met de hulp van onze professionals kunt bereiken. Dankzij ons zorgeloos beheer-beleid, hoeft u zich na de investering geen zorgen meer te maken over bijkomende kosten, zoals onderhoud of de gasrekening van het vakantiehuis. U investeert, wij regelen de rest. Wilt u geld verdienen met uw geld? Bel ons dan via +32 (0) 11 61 63 00 of maak en afspraak. Vraag een portfolio aan en kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen.