Onroerend goed kopen als belegging

vrouw met kind

Onroerend goed kopen als belegging

Als u onroerend goed wilt kopen als een belegging, weet u zeker dat uw geld op een goede manier ingezet wordt. Kies een vakantiepark uit in een prachtig Europees land en geniet van uw investering. Laat u professioneel begeleiden door Center Parcs Vastgoed en kom erachter dat u kunt beleggen zonder daar veel voor te hoeven doen.

Kerntaken en cijfers

Vastgoedontwikkeling

  • Ontwerp en bouw van vakantiewoningen en toeristische parken
  • 54% verkoop aan particuliere beleggers
  • 46% verkoop aan institutionele beleggers

Toeristische sector

  • Exploitatie van woningen en resorts op basis van huur- of beheerovereenkomst
  • 42% verkoop van vakanties aan Franse gasten
  • 58% verkoop van vakanties aan Internationale gasten
12.000
medewerkers bedienen bijna
8 miljoen klanten
284
locaties
43.500 cottages, appartementen en woningen aan zee, in de bergen en op het platteland 58% in Frankrijk
42% in overige landen 38% heeft een eco-label of andere milieucertificering

Wanneer kan ik starten met onroerend goed kopen als belegging?

Heeft u nog geld op uw spaarrekening? Tegenwoordig verdient u nog amper geld via de bank. Dat kan makkelijk anders. Hoewel u bij beleggingen in de financiële wereld vaak kennis van zaken moet hebben, hoeft u zich bij ons alleen maar te ontspannen. Kiest u ervoor om onroerend goed te kopen als belegging, dan weet u zeker dat u daar iets moois voor terugziet!

Optimaal genieten van uw eigen onroerend goed

Vergeet aandelen en duik in de wereld van de vakantiewoningen. Wat het voordeel is van deze vorm van beleggen? U investeert maximaal terwijl u optimaal geniet van het heerlijke weer aan bijvoorbeeld de Spaanse kust. Wanneer u zelf van uw investering wilt genieten, krijgt u 3% van de variabele huur, inclusief een percentage van de totale huuromzet. Wilt u enkel het onroerend goed kopen als belegging en hoeft u de woning niet per se te bezoeken? Dan heeft u zelfs recht op 4,5% van de huur.

Investeren zonder zorgen

Laat uw geld in waarde stijgen, terwijl u geniet van een Europees vakantiepark. Of dat nu in Duitsland, Frankijk, Spanje of Nederland is, onroerend goed kopen als een belegging is altijd een doordachte keuze. Doordat wij het beheer en het onderhoud voor onze rekening nemen, hoeft u alleen nog maar te genieten. Wilt u ook waar voor uw geld? Maak dan een afspraak of vraag een portfolio aan. Zelfs met weinig geld is het mogelijk om in ons vastgoed te beleggen. Bel voor al uw vragen naar +32 (0) 11 61 63 00 en beleg uw geld in een vakantiehuis.