Een bewezen succesformule

Waarom investeren bij Center Parcs Vastgoed?

Vaste huuropbrengst

Center Parcs biedt u als eigenaar gegarandeerde en geïndexeerde inkomsten uit verhuur.

Duurzame investering

Center Parcs gaat verstandig om met energie. En een laag stroomverbruik vermindert voor u de financiële lasten.

Een sterk merk

Al 50 jaar ontwerpt, bouwt en beheert Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs duurzame toeristische parken.

Geld beleggen in vastgoed van Center Parcs, is de veiligste manier om zoveel mogelijk rendement uit uw vermogen te halen. U investeert immers in een gevestigd en gerenommeerd bedrijf met meer dan 50 jaar aan kennis en ervaring. Tijdens het gehele aankoopproces ontvangt u professionele begeleiding. En dat is nog maar het begin van de ontzorging die u ontvangt wanneer u besluit om geld te beleggen in Center Parcs Vastgoed.

Geld beleggen in
vastgoed zonder zorgen

Wanneer u belegt in een van onze vakantiewoning, ontzorgen wij u hierbij volledig. Dit begint met het aankoopproces, maar gaat nog veel verder. Zo verzorgen we ook het beheer en onderhoud van de woning. Hierbij bent u er altijd van verzekerd dat u 100% huuruitkering ontvangt, ongeacht de bezetting van uw vakantiewoning.

Investering in Center Parcs
Eigen inbreng in €
Geleend bedrag in €

Zekerheid

Center Parcs keert u gegarandeerd een vaste huuropbrengst uit. Wat de bezettingsgraad ook is, ieder kwartaal ontvangt u de opbrengst van uw cottage. Na aankoop komen er geen extra kosten bij voor water, elektra, onderhoud, schade en verzekeringen.  

Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs beheert en onderhoudt uw accommodatie. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken. Als eigenaar gaat u een meerjarig contract aan met Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs. Zo heeft u geen omkijken naar uw recreatiewoning, maar wel zekerheid op de langere termijn. 

LEES MEER OVER ZEKERHEID

Veiligheid

Uw recreatiewoning is een zorgeloos bezit. Vanaf het oriëntatiemoment tot en met uw aankoop begeleiden wij u persoonlijk. Investeren in vastgoed betekent genieten van fiscaal voordeel. Word daarom veilig eigenaar van een beleggingspand via Center Parcs Vastgoed.

We werken samen met zeer gerenommeerde partijen op fiscaal en financieel gebied, die wij graag betrekken in het aankoopproces. Wij garanderen u hierdoor 100% kwaliteit en efficiëntie. De woning blijft uw eigendom, u ontvangt een aantrekkelijk rendement uit gegarandeerde huurinkomsten en u hebt er zelf geen omkijken naar.

Lees meer over veiligheid

zwembad

Nog nooit eerder had u zoveel zekerheid bij het beleggen van uw geld in vastgoed

Na aankoop van uw vakantiewoning, ontvangt u van ons een langlopend huurcontract van circa 15 jaar. Tijdens deze periode ontvangt u een maandelijkse huuruitkering. Deze uitkering bestaat uit ofwel 5% gegarandeerde huur óf minstens 3% variabele huur + een vast percentage van de totale huuromzet. Het grote voordeel van de tweede optie, is dat u in dat geval ook zelf gebruik kunt maken van de recreatiewoning.

Ontvang persoonlijk advies bij het beleggen van uw geld in vastgoed

Voordat u een belegging maakt, wilt u daar natuurlijk 100% zeker over zijn. Daarom gaan onze specialisten graag met u om de tafel zitten om uw wensen en doelstellingen te bespreken en u hierover persoonlijk te adviseren. Ook is het mogelijk om een berekening te maken van wat de belegging u naar schatting gaat opleveren. Maak hiervoor een afspraak door te bellen naar +32 (0)11 61 63 00. Andere vragen? Neem ook dan gerust contact op.