zwembad

Nog nooit eerder had u zoveel zekerheid bij het beleggen van uw geld in vastgoed

Beleggen in vastgoed van Center Parcs is de veiligste manier om zoveel mogelijk rendement uit uw vermogen te halen. U investeert immers in een gevestigd en gerenommeerd bedrijf met meer dan 50 jaar aan kennis en ervaring. Tijdens het gehele aankoopproces van het beleggingsvastgoed ontvangt u professionele begeleiding. En dat is nog maar een van de voordelen die u ontvangt wanneer u besluit om geld te beleggen in Center Parcs Vastgoed.

Kerntaken en cijfers

Vastgoedontwikkeling

  • Ontwerp en bouw van vakantiewoningen en toeristische parken
  • 52% verkoop aan particuliere beleggers
  • 48% verkoop aan institutionele beleggers

Toeristische sector

  • Exploitatie van woningen en resorts op basis van huur- of beheerovereenkomst
  • 43% verkoop van vakanties aan Franse gasten
  • 57% verkoop van vakanties aan Internationale gasten
12.200
medewerkers bedienen bijna
8 miljoen klanten
283
locaties
44.500 cottages, appartementen en woningen aan zee, in de bergen en op het platteland 57% in Frankrijk
43% in overige landen 53% heeft een eco-label of andere milieucertificering

Zonder zorgen uw vermogen beleggen in vastgoed

Wanneer u kiest voor een vastgoedbelegging in een van onze vakantiewoningen begeleiden wij u hierbij volledig. Dit begint met het aankoopproces van het beleggingsvastgoed, maar gaat nog veel verder. Zo verzorgen we ook het beheer en onderhoud van de woning. Hierbij bent u er altijd van verzekerd dat u 100% huuruitkering ontvangt, ongeacht de bezetting van uw vakantiewoning.

Nog nooit eerder had u zoveel zekerheid bij beleggingsvastgoed

Na aankoop van uw vakantiewoning als vastgoedbelegging, ontvangt u van ons een langjarig huurcontract van circa 15 jaar. Tijdens deze periode ontvangt u een maandelijkse huuruitkering uit uw beleggingsvastgoed. Deze uitkering bestaat uit ofwel 4,5% gegarandeerde huur óf minstens 3% variabele huur + een vast percentage van de totale huuromzet. Het grote voordeel van de tweede optie is dat u in dat geval ook zelf gebruik kunt maken van de recreatiewoning. Dit is echter niet bij alle vastgoedbeleggingen mogelijk.

Ontvang persoonlijk advies bij het beleggen in vastgoed

Voordat u overweegt om te beleggen in vastgoed, wilt u daar natuurlijk 100% zeker over zijn. Daarom gaan onze specialisten graag met u om de tafel zitten om uw wensen en doelstellingen te bespreken en u persoonlijk te adviseren over ons beleggingsvastgoed. Ook is het mogelijk om een berekening te laten maken van wat de vastgoedbelegging u naar schatting gaat opleveren. Maak hiervoor een afspraak door te bellen naar +32 (0)11 61 63 00. Andere vragen over een vastgoedbelegging? Neem ook dan gerust contact op.