Investeren in vastgoed van Center Parcs

huis

Investeren in een vakantiewoning

Heeft u er al eens gedacht om te investeren in een vakantiewoning? Door te beleggen in een vakantiewoning van Center Parcs Vastgoed gaat er een wereld aan voordelen voor u open. In ons aanbod vindt u vakantiewoningen in zowel België, Nederland en Duitsland, alsook op zonnige bestemmingen zoals Spanje en Frankrijk. Wij gaan graag met u rond de tafel zitten om u meer te vertellen over de vele voordelen waarvan u geniet als u gaat investeren in een vakantiewoning bij Center Parcs Vastgoed.

Kerntaken en cijfers

Vastgoedontwikkeling

 • Ontwerp en bouw van vakantiewoningen en toeristische parken
 • 54% verkoop aan particuliere beleggers
 • 46% verkoop aan institutionele beleggers

Toeristische sector

 • Exploitatie van woningen en resorts op basis van huur- of beheerovereenkomst
 • 42% verkoop van vakanties aan Franse gasten
 • 58% verkoop van vakanties aan Internationale gasten
12.000
medewerkers bedienen bijna
8 miljoen klanten
284
locaties
43.500 cottages, appartementen en woningen aan zee, in de bergen en op het platteland 58% in Frankrijk
42% in overige landen 38% heeft een eco-label of andere milieucertificering

Om deze 6 redenen is investeren in een vakantiewoning een perfecte belegging

De laatste jaren is het lastig om een goed rendement te krijgen over uw vermogen. Zo zijn de spaarrentes tegenwoordig laag, terwijl de wereld van beleggen steeds ingewikkelder en onzekerder wordt. Wanneer u besluit te investeren in een vakantiewoning, geniet u daarentegen van veiligheid en zekerheid. Zo verklaren de volgende 6 redenen waarom het investeren in een vakantiewoning een interessante vorm van beleggen is:

 • Investeren in een sterk merk. Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs bouwt en beheert al meer dan 50 jaar duurzame toeristische parken.
 • Vast rendement. U ontvangt 4,5% gegarandeerde huur óf minstens 3% variabele huur + een vast percentage van de totale verhuuromzet.
 • Zorgeloos beheer. U hoeft zich geen zorgen te maken over het beheer en onderhoud van uw vakantiewoning.
 • Professionele begeleiding. Gedurende het hele aankoopproces – van het eerste gesprek tot aan de daadwerkelijke aankoop – wordt u professioneel begeleid.
 • 100% gegarandeerde huurinkomsten. Ongeacht de bezetting van de recreatiewoning, bent u verzekerd van volledig uitbetaalde huurinkomsten.
 • Langjarig huurcontract. Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs garandeert u een langjarig huurcontract van circa 15 jaar.

Bekijk snel ons aanbod! Welke vakantiewoning kiest u als investering?

Er komen steeds meer nieuwe vakantiewoningen bij om in te investeren. Houd daarom zeker ons meest recente aanbod in de gaten. Heeft u tussen ons aanbod een vakantiewoning gevonden waar u graag in zou beleggen? Vraag dan direct een brochure aan en kom alles te weten over deze vakantiewoning. Ook is het mogelijk een virtuele tour te volgen, zodat u een duidelijk beeld krijgt van de afwerking en de sfeer van de woning.

Neem contact op en ontdek uw mogelijkheden voor een vakantiewoning

Ziet u het al helemaal zitten om te investeren in een van onze vakantiewoningen? Neem dan direct contact met ons op via +32 (0)11 61 63 00. Maak een afspraak op kantoor, in het park of bij u thuis. Ons team staat zeven dagen per week voor u klaar om samen uw wensen en doelen te definiëren en de investering te adviseren die bij u past u. Wilt u iets vragen over een bepaalde vakantiewoning die u wilt financieren? Of heeft u andere vragen? Neem ook dan zeker contact op via bovenstaand nummer.