Vermogen opbouwen door te investeren in een vakantiehuis

vakantiehuis

Investeren vakantiehuis

Wist u dat investeren in een vakantiehuis de perfecte manier is om een goed rendement op uw vermogen te behalen? Dat geldt al helemaal wanneer u kiest voor een vakantiehuisje als investering van Center Parcs Vastgoed. Zo profiteert u bij ons van een sterke naam en meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van duurzame vakantiewoningen. En dat is nog maar het begin van alle voordelen die het investeren in een vakantiehuis met zich meebrengt. Heeft u al eens overwogen om een vakantiehuisje te kopen als investering?

Kerntaken en cijfers

Vastgoedontwikkeling

 • Ontwerp en bouw van vakantiewoningen en toeristische parken
 • 54% verkoop aan particuliere beleggers
 • 46% verkoop aan institutionele beleggers

Toeristische sector

 • Exploitatie van woningen en resorts op basis van huur- of beheerovereenkomst
 • 42% verkoop van vakanties aan Franse gasten
 • 58% verkoop van vakanties aan Internationale gasten
12.000
medewerkers bedienen bijna
8 miljoen klanten
284
locaties
43.500 cottages, appartementen en woningen aan zee, in de bergen en op het platteland 58% in Frankrijk
42% in overige landen 38% heeft een eco-label of andere milieucertificering

Waarom investeren in een vakantiehuis ideaal is

In de loop der jaren heeft u een vermogen opgebouwd, waar u graag een goed rendement uithaalt. Met de belastingen en de stand van rentes van vandaag de dag, is het geen optie om uw vermogen op een spaarrekening te laten staan. Maar wat dan wel? Beleggen op de aandelenmarkt? Dit brengt de nodige risico’s met zich mee. Om nog maar te zwijgen over de tijd, moeite en stress die ermee gepaard gaat. Precies daarom is investeren in een vakantiehuis een interessante keuze. Kiest u voor een vakantiehuis van Center Parcs Vastgoed, dan profiteert u van de volgende voordelen:

 • Langjarig huurcontract. Investeren in een vakantiehuis van Center Parcs Vastgoed biedt u altijd jarenlange zekerheid. Zo ontvangt u een langjarig huurcontract van circa 15 jaar.
 • Professionele begeleiding. Gaat u voor het eerst investeren in een vakantiehuis? Dan helpen wij u daar graag bij. Zo treden we op als oriëntatiepunt en ontvangt u professionele begeleiding tijdens het hele aankoopproces.
 • Verzekerd van 100% huuruitkering. Dit is onafhankelijk van de bezetting van de recreatiewoning.
 • Vast rendement. Dit is ofwel 4,5% gegarandeerde huur, ofwel minimaal 3% variabele huur + een percentage van de totale verhuuromzet.
 • Zorgeloos beheer. Zowel het beheer als het onderhoud van uw vakantiehuis, nemen wij volledig op ons. Met een vakantiehuisje als investering wordt u volledig ontzorgd.

Hoe werkt het wanneer u wilt investeren in een vakantiehuis?

Ziet u het al helemaal zitten om uw eigen vakantiehuis in bijvoorbeeld Duitsland te kopen en hier maandelijks een goed rendement op te krijgen? Dat alles terwijl u gegarandeerd bent van veiligheid en zekerheid? Neem dan vandaag nog contact op en maak een afspraak met één van onze vastgoedadviseurs. U bereikt ons door te bellen naar +32 (0)11 61 63 00. Wij horen graag wat uw wensen zijn. Op basis hiervan ontvangt u persoonlijk advies en vertellen we u alles over de investeringsmogelijkheden. Bekijk van tevoren de beschikbare vakantiewoningen op onze website! Ga voor zekerheid, kies voor een vakantiehuisje als investering.