Een bewezen succesformule

Waarom investeren bij Center Parcs Vastgoed?

Vaste huuropbrengst

Center Parcs biedt u als eigenaar gegarandeerde en geïndexeerde inkomsten uit verhuur.

Duurzame investering

Center Parcs gaat verstandig om met energie. En een laag stroomverbruik vermindert voor u de financiële lasten.

Een sterk merk

Al 50 jaar ontwerpt, bouwt en beheert Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs duurzame toeristische parken.

vrouw met kind

Vakantiehuis Ardennen te koop

Vind eenvoudig en snel een vakantiehuis dat in de Ardennen te koop staat en waar u geld mee kunt verdienen. Hoe dat kan? Met de professionele hulp van Center Parcs Vastgoed. Investeer in het Belgische vakantiepark en haal alles uit uw geld wat erin zit. Dankzij de professionele begeleiding geniet u zowel van de prachtige natuur, als van een winstmarge.

Zoekt u een vakantiehuis in de Ardennen dat te koop staat? Dit is uw kans

Vindt u de natuur in de Ardennen prachtig en geniet u van de idyllische dorpjes in de Belgische streek? Dan is dit uw kans! Wij hebben een vakantiehuis in de Ardennen te koop staan, waar u zorgeloos en veilig in kunt investeren. Zorg ervoor dat uw geld weer wat waard wordt en beleg in een vakantiepark met vast rendement.

Geniet van de omgeving én van uw winst

Het is helemaal aan u om te bepalen of u zo nu en dan uw investering zelf wilt gebruiken. Bent u een liefhebber van de Ardennen, maar wilt u toch meer uit uw geld halen? Na de investering krijgt u 3% van de variabele huur, inclusief een percentage van de gehele huuromzet. Hoeft u niet per se uw investering zelf te gebruiken? Dan kunt u zelfs rekenen op 5% van de huur.

Zekerheid

Center Parcs keert u gegarandeerd een vaste huuropbrengst uit. Wat de bezettingsgraad ook is, ieder kwartaal ontvangt u de opbrengst van uw cottage. Na aankoop komen er geen extra kosten bij voor water, elektra, onderhoud, schade en verzekeringen.  

Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs beheert en onderhoudt uw accommodatie. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken. Als eigenaar gaat u een meerjarig contract aan met Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs. Zo heeft u geen omkijken naar uw recreatiewoning, maar wel zekerheid op de langere termijn. 

LEES MEER OVER ZEKERHEID

Veiligheid

Uw recreatiewoning is een zorgeloos bezit. Vanaf het oriëntatiemoment tot en met uw aankoop begeleiden wij u persoonlijk. Investeren in vastgoed betekent genieten van fiscaal voordeel. Word daarom veilig eigenaar van een beleggingspand via Center Parcs Vastgoed.

We werken samen met zeer gerenommeerde partijen op fiscaal en financieel gebied, die wij graag betrekken in het aankoopproces. Wij garanderen u hierdoor 100% kwaliteit en efficiëntie. De woning blijft uw eigendom, u ontvangt een aantrekkelijk rendement uit gegarandeerde huurinkomsten en u hebt er zelf geen omkijken naar.

Lees meer over veiligheid

Complete ontzorging

Heeft u geïnvesteerd in een vakantiehuis in de Ardennen dat te koop staat op een van onze Europese vakantieparken? Dan doen wij de rest. Zo is uw woning geheel onderhoudsvrij en kiest u voor een zorgeloos beheer als u investeert. Niet alleen in België, ook in Spanje, Frankrijk of Nederland belegt u met het grootste gemak. Laat uw geld weer wat waard worden en kies voor een vakantiehuis dat te koop staat in de Ardennen. Maak een afspraak of vraag een portfolio aan als de investering u als muziek in de oren klinkt. Nog vragen? Bel ons dan via +32 (0) 11 61 63 00.