Vakantiewoning kopen Spanje

Een bewezen succesformule

Waarom investeren bij Center Parcs Vastgoed?

Vaste huuropbrengst

Center Parcs biedt u als eigenaar gegarandeerde en geïndexeerde inkomsten uit verhuur.

Duurzame investering

Center Parcs gaat verstandig om met energie. En een laag stroomverbruik vermindert voor u de financiële lasten.

Een sterk merk

Al 50 jaar ontwerpt, bouwt en beheert Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs duurzame toeristische parken.

Droomt u er altijd al van om een vakantiewoning te kopen in Spanje? Tijdens uw vakantie heerlijk genieten aan de Costa del Sol? En de woning de rest van het jaar verhuren voor een vaste extra inkomst? Het is mogelijk bij Center Parcs Vastgoed. Wij bieden u de mogelijkheid om te investeren in een vakantiewoning in Spanje, tegen hoogst aantrekkelijke voorwaarden. Benieuwd wat deze zijn? Lees snel verder en kom erachter!

Waarom u vandaag nog een vakantiewoning wilt kopen in Spanje

Door te investeren in Center Parcs Vastgoed bouwt u op meer dan 50 jaar aan ervaring, kennis en reputatie. Elke maand ontvangt u een vast rendement op uw investering. Dat is een garantie, ongeacht de bezetting van de woning. Deze huuruitkering ontvangt u gedurende de gehele periode van het huurcontract, wat circa 15 jaar is.

Ook over het beheer van de vakantiewoning hoeft u zich geen zorgen te maken. Zowel het beheer als onderhoud nemen wij voor onze rekening. Tijdens het kopen van de vakantiewoning in Spanje ontvangt u professionele begeleiding, zodat u de best mogelijke keuzes maakt. Zoals u ziet, zijn er tal van voordelen verbonden aan het investeren in een vakantiewoning in Spanje!

Zekerheid

Center Parcs keert u gegarandeerd een vaste huuropbrengst uit. Wat de bezettingsgraad ook is, ieder kwartaal ontvangt u de opbrengst van uw cottage. Na aankoop komen er geen extra kosten bij voor water, elektra, onderhoud, schade en verzekeringen.  

Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs beheert en onderhoudt uw accommodatie. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken. Als eigenaar gaat u een meerjarig contract aan met Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs. Zo heeft u geen omkijken naar uw recreatiewoning, maar wel zekerheid op de langere termijn. 

LEES MEER OVER ZEKERHEID

Veiligheid

Uw recreatiewoning is een zorgeloos bezit. Vanaf het oriëntatiemoment tot en met uw aankoop begeleiden wij u persoonlijk. Investeren in vastgoed betekent genieten van fiscaal voordeel. Word daarom veilig eigenaar van een beleggingspand via Center Parcs Vastgoed.

We werken samen met zeer gerenommeerde partijen op fiscaal en financieel gebied, die wij graag betrekken in het aankoopproces. Wij garanderen u hierdoor 100% kwaliteit en efficiëntie. De woning blijft uw eigendom, u ontvangt een aantrekkelijk rendement uit gegarandeerde huurinkomsten en u hebt er zelf geen omkijken naar.

Lees meer over veiligheid

strand spanje

Hoe werkt het investeren in een vakantiewoning in Spanje precies

Bij Center Parcs Vastgoed onderscheiden we ons door u volledig te ontzorgen. Zo verzorgen wij naast het beheer ook de exploitatie voor u. Zo hoeft u zich nergens druk over te maken en ontvangt u maandelijks het rendement op uw investering. Het rendement dat u ontvangt, is ofwel 4,5% van de investering, ofwel 3% + een percentage van de maandelijkse huuropbrengsten. De tweede optie is ideaal wanneer u zelf ook gebruik wilt maken van de vakantiewoning in Spanje.

Kom langs voor persoonlijk advies op ons kantoor in Goes

Overweegt u om te gaan investeren in een vakantiewoning in Spanje? En wilt u hierbij zeker zijn van een goed rendement? En een vakantiewoning in Spanje kopen die bij u past? Maak dan een afspraak voor en persoonlijk adviesgesprek bij ons op kantoor. Hiervoor belt u naar +32 (0)11 61 63 00. Via dit nummer zijn wij tevens te bereiken voor al uw andere vragen.